Vatandaş nefeslensin

Okurumuz Sn. Vildan İlker:

Haberin Devamı

Vatandaş nefeslensin

“Altıparmak Caddesi üzerinde hizmet veren şık mı şık Kuruçeşme Muhtarlık Hizmet binası yanında gölge olsun diye yine şık mı şık bir çatılı bir sundurma yapılmış Ama altında oturma bankı yok. Dolayısıyla uzun bir yokuşu olan caddenin çıkışında ‘nefes alayım’ düşüncesiyle mola veren vatandaş yol kenarına oturuyor. Oraya bank hizmetinin verilmesi isabet olmaz mı?” diye soruyor... Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi’ne rica ile duyurulur.

UÇARAK GELMEDİ YA!

Vatandaş nefeslensin

Haberin Devamı

İnşaat Mühendisi Okurumuz Sn. Halil Aslan: “Merkezi bir noktada kaldırıma da park etmiş olan araç dikkatimi çekti. Ne önünde, ne arkasında plakası yok! Denetimler arttırılamaz mı? Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne önem ve rica ile sunarım” diyor.

TAM KARŞISINDA BAKINIZ NE VARMIŞ!

Vatandaş nefeslensin

Sn. Hayri Bulut: “UEDAŞ müdürlük binası girişi önündeki kaldırım (görme engelli vatandaşlarımıza özel döşenmiş taşların da bulunduğu kaldırım) 7/24 otopark gibi kullanılıyor. Hem de tam karşısında Osmangazi Zabıta Müdürlük binası ve Osmangazi Pazarpark Otoparkı varken… Bilmiyorum ne olacak halimiz…” diyor.

YILIN MODASI

Vatandaş nefeslensin

Okurumuz Sn. Enis Atalay: “Köşenizde okuyup da aklımızda kalan konulardan bir de; son zamanlarda dağa, tepeye, dereye bahçeye atılan koltuk takımlarıdır. Sanırım bu yılın modası çevreye koltuk atmak (!). Gördüğünüz koltuk takımları da Osmangazi İlçesi Dikkaldırım Mahallesi 2. Çanak Sokak No. 2 İleri Apartmanı önündedir. Belediyemizden yardım bekliyoruz. Saygıyla” diyor...

Yazarın Tüm Yazıları