Vah Keles vah

Keles Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Sn. F. M. özetimle diyor ki:

Haberin Devamı

“Paçalarımıza kadar çıkmış olan çamurların ayıbıyla (!) okulumuza girmekten utanır olduk. Derseniz; ‘sadece okulunuzda mı var bu ayıp ve utanırlık?’ Elbette hayır. İlçe sakinlerinin düşüncelerini hele hiç sormayın! Size 37 ayrı noktadan çektiğim fotoğrafları ve videoları yolluyorum. Yani Keles İlçesi’nin Çukur Mahallesi’nden! Deriz ya ‘burası dağ başı mı?’ Yöresel tarifte ‘dağ’ diye de tarif edilen şirin ilçeye bu hiç yakışmıyor! Mağduruz, mutsuzuz, üzgünüz, kızgınız…” Bu dönem Keles milletvekili de çıkartmışken… Vah Keles vah!

 Vah Keles vah

Vah Keles vah

Vah Keles vah

BİZİ DE DUY UEDAŞ

Vah Keles vah

Haberin Devamı

Bursa’mızın saygın ve sevilen iş insanlarından olan bir abonemiz özetimle bakınız ne diyor: “Burası ‘villa kenti’ diye yorduğum Bademli Mahallesi’dir. Caddelerimizden, Eğitim Caddesi Özhan Market önündeki son kullanma tarihi geçmiş olan (!) TAŞ direk her geçen gün biraz daha eğilmek suretiyle korku ve endişelerimizin artmasına sebep olmaktadır. İhbar ve şikayetlerimizi dile getirmekten bıktık usandık. Diyoruz ki o direk devrilince mi geleceksiniz? Bizi de duy UEDAŞ!”

 

TEŞEKKÜR VAR

 Vah Keles vah

Abonemiz BOSCH (Fabrika) çalışanı Sn. Hakan Pekak özetimle: “İzniniz olursa lütfen; Nilüfer Belediyesi Olimpik Yüzme Tesisi’nin kamera kaydı olmayan bir noktasında düşürmüş olduğum cüzdanımı bularak bana teslim eden, tesis sorumlusu olduğunu öğrendiğim Sema Sönmez’e köşeniz aracılığıyla çok teşekkür etmek istiyorum.” Mutluluk sunan bir e-posta… Ben de kutluyorum Sn. Sönmez’i.

 

HÜRRİYET BURSA YAZDI, SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

 Vah Keles vah
Vah Keles vah

Haberin Devamı

BURULAŞ BU NASIL İŞ başlıklı yayımımızdan sonra en nihayetinde hizmetin (Çukurköşk durağı) sunulduğuna şahit oldum. Teşekkür ediyorum.

BİRİLERİ DÜŞMEDEN TAKIN KAPAĞI başlıklı yayımınızla birlikte sabahın erken saatlerinde birilerince çalınan kapağın yenisi takılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü” Şahit fotoğraflarınız için de ayrıca teşekkür ediyorum Yıldırım Belediyesi.

 

Yazarın Tüm Yazıları