Utanması da yok

Bir kadın okurumuz e-postasında, kendi aracıyla seyrederken önünde giden bir başka aracın arkasında yazılı olan çirkin yazıdan dolayı oluşan rahatsızlığını ve öfkesini aktarıyordu.

Haberin Devamı

Utanması da yok

Beni de rahatsız edip öfkelendiren yazı için “En acil şekilde bir desteğiniz olursa çok seviniriz” diyen okurumuza, destek olabilmek adına sorunu okurumuzun delil fotoğrafıyla birlikte Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sn. Önder Dülger’ e ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Sn. Şükrü Solak’a bildirdim.

‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Bildirimimden yirmi dakika sonra, aracın Osmangazi İlçesi Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Sezen Sokak’ta tespit edilerek işlem yapılmak üzere durdurulduğunu, araç sürücüsünün aracını terk ederek firar etme girişiminde bulunduğu fakat yakalandığı, aynı zamanda da şahsın ehliyetsiz olduğu bilgisini aldım.

YAZI SÖKÜLDÜ

Haberin Devamı

Akabinde trafik ekiplerince Karayolları Trafik Kanununun 36-3/A, 32, 47-1/A, 26/1 23/2A sayılı maddelerine istinaden sürücüye 2126 lira, araç sahibine ise 36-3A, 26-1 ve 34 sayılı maddelere istinaden 2361 lira ceza kesildiği, aracın polis otoparkına çekilerek ilgili yazının söküldüğü bilgisi tarafıma iletildi. Destekleri için Dülger’e, Solak’a ve Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum.

 

 

PLANLI ÇALIŞMAK BİZE HARAM GALİBA

Utanması da yok

Emekli Albay H. K özetimle bakınız ne diyor: “Nilüfer İlçesi Beşevler Caddesi sakinlerinden olup, yaklaşık yirmi yıldır da gazetemiz Hürriyet’in abonesiyim. İlgiyle takip ettiğimiz köşenizde araçlarımızı hop hop hoplatıp, hop hop da zıplatan caddemizin içler acısı asfaltının yenilenmesi için bizlerin şikayetlerine çok büyük desteği olan sayısız yayımlarınız en nihayetinde yanıt bulmuş ve köşenizde “Beşevler Caddesi asfaltı komple yenilecek” diye belirttiğiniz açıklamanız sonunda asfalt cidden yenilenmişti. Ve birinci ayında canım asfalta hacamat yaptılar! Haftaya da sülük tedavisi başladı mı; oh ne ala! Diyeceğim şu ki; planlı çalışmak bize haram galiba!”

Haberin Devamı

YETKİLİLERİ RAHATSIZ ETMİYOR MU?

Utanması da yok

Okurumuz Özlem Dadaşkızı özetimle diyor ki: “Yıldırım İlçesi Yıldırım Belediyesi Davutdede Mahalle Konağı önündeki (Aile Sağlığı Merkezi yanı) plakasız hurda aracın varlığı beni rahatsız ediyor. Yetkilileri rahatsız etmiyor mu?

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Utanması da yok

UÇAK MI İNMİŞ başlıklı şikayetiniz (THK Bursa Şubesi önü) uzman ekiplerimizce giderilmiştir. Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı. Yaptığım kontrolde de sorunun giderilmiş olduğuna tanık oldum. Teşekkür ediyorum Büyükşehir Belediyesi.

OTOSANSİT’DEKİ SORUN GİDERİLDİ

Otosansit’deki (Çınar Oto Elektrik karşısı) soruna dikkat çeken Sn. Ersin Yıldırım: “Bizi kırmadınız. Şikayetimizi yayımladınız. Yayımınızla birlikte soruna müdahale edildi. Çok teşekkür ediyoruz.” diyor. Yetkililere teşekkür ederiz.

Yazarın Tüm Yazıları