Ücretsiz otopark geri geldi!

Okurlarımızdan Ahmet Baykan, özetimle bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Ücretsiz otopark geri geldi
Ücretsiz otopark geri geldi
“Muhammet Bey, merhaba. Çekirge Meydanı’ndaki kaldırımın otopark olarak kullanılması yönündeki her ısrarcı ihbarımızı gazetemiz Hürriyet Bursa ekindeki köşenizde yayımlamıştınız. Neticesinde de büyük bir mucize sonucu oraya metal duba delinatör dikilmesine tanık olmuştuk! Nihayetinde, kaldırım biz yayalara kalmıştı. Ancak oradaki delinatörler bir esnafın çok uzun süren sökme uğraşıları sonucu 06 Mayıs 2021 tarihinde sökülerek atılmıştı. (İş Bankası önündeki dubaların sökülmesine banka çalışanları izin vermedi) Bunu da aynı gün ve saat içinde sorumlusu olan Büyükşehir Belediyesi’ne ispatlı, şahitli ve belgeli olarak bildirdik. Bildirdik de ne oldu? Kocaman bir hiç! Yıllar süren mücadelemizi kaybettik! Bizlere sahip çıkmak yerine sessiz kalmayı tercih eden Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. İyi ki de varsınız!”

Haberin Devamı

Desenize ücretsiz otopark hizmeti geri geldi. Maşallah!

MELEKLER ADASI NAZARA GELİNCE…

Ücretsiz otopark geri geldi
Hürriyet Bursa gazetesi abonesi Alinur Aksakal: “Mudanya ilçesi Trilye Mahallesi’nden selamlar sunarız. Adını Dünya’ya ‘Melekler Adası’ olarak duyuran ve yüzlerce film ve diziye renk katan sahilimiz köstebek yuvasından beter oldu. Özellikle bebek arabası kullanan ebeveynlerin halleri içler acısı! Mudanya Belediyesi’ne şikâyetimiz oldu. Belediye: “Sorumlusu Büyükşehir Belediyesi’dir” diyor da başka bir şey demiyor. Anlayacağınız bizim Melekler Adası nazara geldi!”
Şikâyet etmek yerine nazar boncuğu takmayı mı deneseniz Alinur Aksakal? (!)

 TESLİM OLDUM

Ücretsiz otopark geri geldi
Okurlarımızdan Neval Oytum’un e-postasını görünce inanın ben de ‘teslim oldum’ demekten alamadım kendimi. Bakalım ilgililer ne diyecek: “Bursa Valiliği önünü çevreleyen duvarın dibine saçılmış olan moloz ve çöp yığınlarını görünce ben teslim oldum. Bir daha orası burası çöplük olmuş diye şikâyette bulunmayacağım!

Haberin Devamı

HAKAN’IN MERAK ETTİĞİ ŞEYE BAKIN!

Ücretsiz otopark geri geldi
Okurlarımızdan BOSCH Fabrika çalışanı Hakan Pekak: “Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı (File Market civarı) üzerindeki kaldırıma döşenen Görme Engelli Yön Taşları’nın malzemesi strafor köpükten mi yapılmış acaba? Her biri paramparça olmuş da!” diyor.

 HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Ücretsiz otopark geri geldiÜcretsiz otopark geri geldi

BİR DE BURSA’DA YEŞİL BİTTİ DİYORLAR başlıklı yayımımızdan sonra (Hüdavendigar Mahallesi) Esen Caddesi belediye otobüs durağı yanında bulunan yayaların da kâbusu olan dalların kesilmiş olduğunu gördüm. Değerli hemşehrilerimize hayırlı olsun…

Yazarın Tüm Yazıları