Tehlike yatıyor

Öğretmen okurumuz Emir Arsal özetimle diyor ki:

Haberin Devamı

Tehlike yatıyor

“Geçtiğimiz günlerde benim de okulum olan 1. Murat İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun giriş kapısı ve duvarlarına sunulan coşku verici hizmete aracılık ettiğiniz için size ve bu hizmeti bizlere sunan Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Başkanlığı’na teşekkür ediyorum. İlgili başkanlıktan benim de bir ricam olacak. Okulumuzun giriş kapısının yanından geçen (Dolapçı Sokak) elektrik kabloları üzerine sarkan ve değen ağaç dalları var. O dalların budanması zorunluluğu oluşmuştur. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Saygı ve selamlarımı sunarım.” Öğretmen Emir Hanımın ricası böyle. İlgili yetkililere önemle duyurulur.

Haberin Devamı

 GÖTÜREN MİRAS!

Tehlike yatıyor

Emekli gemi kaptanı Kubilay Fidan: “Fotoğrafımdaki mirasın (!) belgesi yaşadığım ilçe olan Nilüfer’dedir. İşin ilginç yanı da bu mirastan pay almayan ilçemiz yok! Ancak işin ilginç yanı bu miras getirmiyor, götürüyor!”

KIRILAN BASAMAKLAR

Tehlike yatıyor

Temizlik personeli H. B “Tophane surlarına hizmet veren basamaklarda kırılmalar başladı. Neden kırıldığı sorgulandıktan sonra kırılan basamaklar onarılsın ve kırılmalar diğer basamaklar kırılmasın diye önlem alınsın.” Yetkililere duyurulur.

SÜREKLİ AYNI TEKRAR

Tehlike yatıyor

Okurumuz Muharrem Yörük bakınız ne diyor: “Gündüzlere sığmayan kaz, kapa işlerinden geceler de pay almaya başladı artık çok şükür! Tıpkı fotoğrafta görüldüğü gibi. Burası merkezi bir adresin çok işlek caddelerinden birisi. Plansız ve koordinesiz kararlar sonucu benzeri işler şehrimizde sürekli tekrarlanıyor.”

 

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Tehlike yatıyor

YAĞMUR SUYU GİDERİ YAPILDI

AMAN GAZA BASMA başlıklı yayımımız sonucu (Sur Yapı AVM karşısı) otobüs durağının önünde biriken suya engel olabilmek için yağmur suyu giderinin yapılması için desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Sn. Ahmet Akan’a teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları