Tam bir yıl oldu

Bundan tam bir yıl önce Bursa’mızın tanıdığı simalar arasında olan bazı kadın okurumuz Başkan Mustafa Dündar’a özel, pasta kesme daveti oluşturmuştu.

Haberin Devamı

Tam bir yıl oldu

Sonrasında da Osmangazi Belediyesi’nden, Başkan adına ‘pasta davetine katılacağız’ yanıtı alamasak da yıllardır kol ve bacak kırdıran kaldırım için gerekli çalışmaların yapılacağı hakkında olumlu yanıt almış ve bu yanıtı da yayımlamıştık. Ama bir yıl içerisinde gelen giden olmayınca kıymetli okurlarımız bu kez: “Pastanın yanında börek de yaparız, çay da ikram ederiz. Yeter ki bizim buralara uğrayın” diye serzenişte bulunuyorlar. Ve; 365 gün önce yayımlamış olduğumuz konumuzu tekrar yayımlıyorum.

Tam bir yıl oldu

Haberin Devamı

FOTOĞRAF ŞAHİT

Osmangazi İlçesi Çekirge Mahallesi Nazlı Caddesi sakinlerinden olan okurlarımız; Elvan, Gönül, Handan, Mesude, Nejla, Semra, Ülkü ve Yasemin Hanım: “Bağlan Caddesi ile Çekirge Devlet Hastanesi arasında kalan caddemizin bir bölümünde kaldırım yok.

Tam bir yıl olduEvet yok. Fotoğrafımız da bu duruma şahit. Birçok arkadaşımız burada düştü. Şikayetimizi muhtarımız da dahil olmak üzere neredeyse yüzlerce kez yetkililere bildirdik. Hatta siz de iki kez köşenizde yayımladınız. Sanırız bu naz, caddemizin adının Nazlı olmasıyla alakalı olsa gerek… Aklımıza başka bir şey gelmeyince! Artık tıkandık! En sonunda şöyle bir karara vardık. Diyoruz ki; ‘ Mustafa Dündar Başkan. Burada bize yürüme alanı açın, size pasta keselim.’ Selamlarımızla.”

ÇÖP ARSASININ DURUMU NE OLACAK!

Tam bir yıl olduİsminin açıklanmasını istemeyen bir okurumuzun dört şıklı e-postası: “1- Bu çöp arsası Yıldırım Belediyesi’nin sorumluluğundadır. 2- Bu arsanın yanında da Özel Dmed Marmara Diyaliz Merkezi bulunmaktadır. 3- Bu oluşuma neden müsaade verilmektedir. 4- Bu çöp arsasının durumu ne olacaktır?” Bakalım bu duruma Yıldırım Belediyesi ne diyecek?

Haberin Devamı

KAFA YARAN AĞAÇ

Tam bir yıl oldu

Okurumuz Hamza Liman: “Büyükşehir Belediyesi Ormancılık Müzesi önündeki kaldırıma baş ve göğüs seviyesine çarpacak şekilde uzamış olan incir ağacına başımı bir çarptım ki… Demeyin gitsin. Çarpmanın etkisiyle resmen uçuşan yıldızları gördüm! O ağacın acil olarak kimseye bir zarar vermeden gerekenin yapılmasını rica ediyorum.” Geçmiş olsun Sn. Liman. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Sn. Feridun Tarım’ın dikkatine...

‘ÜZÜLÜYORUM’

Tam bir yıl oldu

Okurumuz Ersin Yıldırım’ın ‘üzülüyorum’ dediği e-postasında özetimle bakınız ne diyor: “Otosansit Sanayi Sitesinde bir zanaatkarım. İşaret ettiğim çukura komşu olan işyerimden çukuru izliyorum. Buraya, yani Yiğitler Mahallesi E 1 Sokak No.31 Çınar Oto Elektrik karşısındaki çukura düşen araçları gördüğümde inanın çok üzülüyorum. İşin ilginç yanı iki ay önce bu çukura 7 – 8 metre mesafedeki zemine asfalt yaması yapıldı. Burasını da söyledik ama dikkate almadılar! Bize de ses olur musunuz?” Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi’ne duyurulur.

Yazarın Tüm Yazıları