PTT diyor Türk Telekom, Türk Telekom diyor PTT!

Endüstri Mühendisi Burak Geçer’in e-postasını özetimle aktarıyorum.

Haberin Devamı

PTT diyor Türk Telekom, Türk Telekom diyor PTT

Mudanya ilçesi Yörükali Mahallesi’ndeki Türk Telekom direği ortadan ikiye kırılmış vaziyetiyle tamı tamına yedi aydır hizmet vermeye devam etmeye çalışıyor! Ancak direk mi kabloları taşıyor yoksa kablolar mı direği taşıyor aklımız sırrımız ermiyor! İlgili şikâyetimizi yaptık.

PTT diyor Türk Telekom, Türk Telekom diyor PTT

Türk Telekom “PTT’ye ait” PTT’de “Türk Telekom’a ait” diyor! Mudanya Belediyesi’ne gitsek onlar zaten bu işlere müdahil olmuyor çok şükür! Bizlere de ses olun lütfen. Yalnız kaldık bu alemde!” Durum karışık sanırım Burak Geçer! Geçmiş olsun diyorum.

Haberin Devamı

PTT diyor Türk Telekom, Türk Telekom diyor PTT

Bu gibi benzeri ihbarları; bölüm, şube, müdürlük, başkanlık gibi ayrımcılık yapmadan sahiplenen ve sorunun giderilmesi için her kapıyı çalan PTT Tanıtım Medya Daire Başkanı Gökhan Tuncer’in neticesine kavuşturacağına inanarak… Başkan Tuncer, milli servetimize sahip çıkan yok, hesabını sorun lütfen…

Söz insana söylenir tamam da…

PTT diyor Türk Telekom, Türk Telekom diyor PTT

Okurlarımızdan olan Yeliz Ortanca, bakınız ne diyor: “Nilüfer ilçesi Beşevler Otobüs Durağı’nın camı iki haftadır kırık vaziyette duruyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Kıranlara sözüm yok. Çünkü söz insana söylenir! Ancak bu duruma neden müdahale edilmiyor. Bari hiç olmazsa camları süpürün! İlgisiz yetkilileri kınıyorum.” BURULAŞ’ın dikkatlerine!

Yazarın Tüm Yazıları