Orada bir altın maden ocağı olsa!

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi esnaf Hayati Günaydın, derdini bakınız nasıl ifade ediyor:

Haberin Devamı

Orada bir altın maden ocağı olsa
 “İşaret ettiğim noktada ne petrol kuyusu var ne de kıymetli maden yatağı... Zaten öyle olsaydı ilgililer elli kere gelirdi! Burada zemin öyle bozuk ki aracıyla geçen sürücüler iyi niyetlerini sunmadan geçemiyor! Yıllardır var olan sorun için onlarca kez ilgili belediyemizi aradık. Birçok kez yazılı müracaatla başvurdum. Ama dediğim gibi; kazanç yok burada! Sesimizi duyurmamız konusunda bizlere de yardımcı olursanız çok seviniriz. Adres; Osmangazi ilçesi Kayhan Mahallesi Kirişçikızı Mahallesi No. 18 önü. Esenlikler diliyorum.”
Umarım faydamız olsun Hayati Günaydın. Sonra da şöyle diyeyim; Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi; orada çok kıymetli altın madeni ocağı var!

 

Haberin Devamı

TILSIMLI BİSİKLET YOLU!

Orada bir altın maden ocağı olsa
HÜRRİYET Bursa gazetesi abonesi olan İnşaat Mühendisi Halil Saygın, bakınız ne diyor: “Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi 324. Sokak Karnur Alkaya Apartmanı No. 14 önüne rast gelen alandaki bisiklet yoluna bir haller olmuş! Diyeceğim o ki, bisikletimle oradan geçerken ya fren yapmak, ya da o yoldan çıkmak zorunda kalıyorum. Oradaki tılsımın sırrını çok merak ediyorum! Tılsımın kerametini çözecek bir yetkili arıyorum!”
Halil Saygın, tılsımlı bisiklet yolu inanın ben de merak etim. Bu hafta mutlaka oraya geleceğim. Bakarsın tılsım bana etki etmiş de uçanlardan olmuşum ve uçmuşum!

DENETÇİLERİ DENETLEYEN DENETÇİ EKİPLER KURUN!

Orada bir altın maden ocağı olsa
OKURLARIMIZDAN olan Talat Kırgız’ın e-postasını özetledim. Aktarıyorum: “Osmangazi İlçesi Altıparmak Mahallesi Yüzüncü Yıl Parkı (Stadyum Caddesi başlangıcı) önündeki kaldırımda bulunan elektrik direğinin klemens yuvasına ait olan kapak yok. Fırsat bu fırsat deyip enerji yüklü kabloları da dışarıya sarkmış, birilerini ısırmaya hazır vaziyette bekliyor! Bu ihmalin neticesi çok üzücü sonuçlara sebep olur. Keza, benzeri ihmaller yüzünden birçok vatandaşımızın hayatını yitirdiği haberleri gazetelerde okuyoruz. Bunları denetleyen yok mu?”
Talat Kırgız; “Bunları denetleyen yok mu?” sorusuna cevap arıyor. UEDAŞ, bunları denetleyen yok mu? Varsa şayet, denetleyenleri de denetleyen bir ekip kurun lütfen!

Haberin Devamı

KAFASINA GÖRE TAKILAN TABELA!

Orada bir altın maden ocağı olsa
HÜRRİYET Bursa okuru olan emekli ordu mensubu Metin Yurder, bakınız ne diyor: “Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi üzerindeki ( Rommer International Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi önü) ‘Durmak ve park etmek yasaktır’ anlamını sunan tabela yola paralel yönde asılıdır. Yani bu tabelayı görmek için, aracınızla yola enlemesine girmeniz lazım! Öyle olursa da mutlak suretle kaza olur. Gerçi bu gibi benzeri işaret tabelalarına uyan birini görmek, Mudanya Denizi’ne yeni bir kanal açıp suyunun şehir merkezinden de geçmesini sağlamak kadar zor olsa da... Tabelanın doğru yönlere hizmet verir olması en azından görsel olarak daha hoş olacaktır!” Kafasına göre takılan tabela! Bunu da gördük ya...

Yazarın Tüm Yazıları