Müge Park ilgi bekliyor…

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi olan desinatör Burcu Yıldırım’ın ricasını ve tavsiyesini özetimle aktarıyorum:

Haberin Devamı

Müge Park ilgi bekliyor…
Müge Park ilgi bekliyor…
“Nilüfer ilçesinde bulunan Müge Çocuk Oyun Parkı’ndaki salıncakların zemini her yağmur sonrasında biriken su sebebiyle çocuklarımızın salıncak kullanımına engel olmaktadır. Mesela ilgili fotoğrafımı 1 Haziran’da saat 17.17’de çektim. Yağmur iki önce yağdı ve şu sıcak havalarda dahi oradaki su halen kurumadı! Ayrıca parkın içindeki kurumuş yeşil alanın biz büyükler için oturma banklarıyla desteklenmesini rica ediyoruz. Tabi ki ağaç da dikilmeli. Koskoca alandan hiç kimse istifade edemiyor. Saygılarımla.”

DESTEK BEKLİYORUZ

Müge Park ilgi bekliyor…
Okurlarımızdan olan Ferhat Eskicioğlu: “Osmangazi ilçesinin sorumluluk alanında hizmet veren Tarihi Abdal Köprüsü’nün altından geçen suya bir haller oldu! Suyu çekilen derenin mirası olan çöpler tarihimize atılan bir tokattır diye düşünüyorum. Çöplerin toplatılması hususunda ilgililerden destek bekliyoruz” diyor. Çok beklersiniz Ferhat Eskicioğlu!

Haberin Devamı

HANGİSİ DOĞRU?

Müge Park ilgi bekliyor…
Okurumuz Serhat Baklacı, bakınız ne diyor: “Osmangazi ilçesinin Hocahasan Mahallesi’ndeki duvarlarında; Sağ yönde asılı olan tabelada BURSALITAHİR, sol yönde de BURSALI TAHİR yazıyor. Acaba hangi yazılım doğru?” Serhat Baklacı, hiçbir şey yazmasa daha kötü bence. Şükredin halinize!

 YILDIRIM’IN BOŞ SÜS HAVUZU!

Müge Park ilgi bekliyor…
Adının açıklanmasını istemeyen Yıldırım Belediyesi çalışanı, özetimle bakınız ne diyor; “Yıldırım Belediyesi önünde bulunan ve yüzbinlerce lira harcanarak yapılan süs havuzu sizin yayımlarınızla birlikte önce suyla dolduruluyor. Daha sonra da fıskiyeleri devreye alınıyor. Yani muhakkak yazmanız gerekiyor. O da en fazla iki hafta çalıştırılıyor! Madem görsel şov olmayacaktı da onca parayı buraya neden harcadınız? Öyle yapacağınıza bu parayı bize dağıtsaydınız!”

Haberin Devamı

BİRİNDE TERS LALE DİĞERİNDE…

Müge Park ilgi bekliyor…
Adının açıklanmasını istemeyen Selimiye Cami cemaati, şöyle diyor: “Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi ilçesindeki Tarihi Selimiye Cami’sinin (1892) ters olarak asılı bulunan tabelasını her gördüğümde Meşhur, Tarihi Selimiye Cami’sindeki (1569 – 1575) ‘ters lale’ sunumu geliyor aklıma. Birinde ters lale, diğerinde ters tabela!” Gerçekten çok ilginç! Şöyle fotoğrafı inceledim de… Cami yönetiminin asmış olduğu duyuru levhası da on numara!

Yazarın Tüm Yazıları