Kuyuya alıştık saksıları sulayın!

Adının açıklanmasını istemeyen bir işletmeci okurumuz bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Kuyuya alıştık saksıları sulayın

“Nilüfer ilçesindeki bir işletmenin sahibi olan ve son yıllarda canice işlenen kadın cinayetleriyle gündemlerimizden hiç düşmeyen cinsiyetin temsilcilerinden olan kadınlardan biriyim. Buna değindim çünkü çok yerde değerimiz yok maalesef. Köşeniz vasıtasıyla acımıza bir kez daha değinmiş oldum teşekkür ediyorum. Gelelim şikâyetime… Barış Mahallesi İstikbal Sokak AS. Deniz Apartmanı Duygu Çiçek önüne denk düşen kaldırımdaki kuyunun durumu ne olacak? Birileri zarar ve ziyan görmesin diye kuyunun etrafına koyduğum saksıları koymasam ne olurdu acaba? Merak ediyorum da! Bu esnada buradan Başkan Turgay Erdem’in dahi geçmiş olacağını düşünüyorum. Elbette beraberinde onlarca belediye yetkilisinin de… Şimdi geleyim asıl konuma. Kuyuya alışmamız biraz zaman almış olsa da alıştık işte. Kuyumuz fena da olmadı aslında. Çöp kutusu olarak kullanıyoruz! Belediyemizden bir ricamız var. Saksıdaki çiçekleri sulamamız konusunda desteklerini rica etsek; olur mu? (!)”
Nilüfer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün dikkatlerine!

Haberin Devamı

Her şeyi belediyeden beklemeyin melisa dikmeyi de ihmal etmeyin!

Kuyuya alıştık saksıları sulayın

Adını ‘Haydar Yangitti’ olarak yazmamamı rica eden bir kamu çalışanı, özetimle: “Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü girişindeki sivri ve keskin uçlu taşlarla hizmetlerimize sunulan konforlu yürüme yolunun akıbeti ne olacak? Yazık günah. Burasını her gün binlerce vatandaşımız kullanıyor. Belediyemiz uyuyor mu? Osmangazi Belediyesi’ni göreve davet ediyoruz!” Değerli memur kardeşim, hep diyorum. Her şeyi belediyemizden beklemeyin lütfen. Üç – dört çuval deniz kumu doldurup çakıllı alanın üzerine dökseniz taşların sivriliği ve keskinliği ortadan kalkar sanırım. Çok mu zor dört çuval kumu doldurup dökmek? Bu esnada orada kedi bol… Kumu kullanacaklardır. Koku oluşumunu önlemek için de kaldırım kenarına melisa ekin!

Haberin Devamı

Ferdi Tayfur’a şikâyet edin!

Kuyuya alıştık saksıları sulayın

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi ressam Esra Tuğba Albayrak: “Mudanya Güzeyalı Siteler Mahallesi’nin kaldırımları ot, diken, börtü böcek, çalı, ‘çalının kırılmış dalı’ ile kaplı. Belediyemizden şikâyetçiyiz. Ancak belediyemize ulaşamıyoruz! Belediyemizi kime şikâyet edelim? Esra Tuğba Albayrak. Bence şikâyetinizi tek adresi usta ses sanatçısı Ferdi Tayfur olmalı. Malum “evlerinin önü çalı” deyince, bu şarkısıyla alakalı olarak akla ilk gelen isim olacaktır diye düşünüyorum. Usta sanatçı Ferdi Tayfur’un telefonunu bulayım mı? (!)

 

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

OSMANGAZİ BEKLETMEMİŞ

Osmangazi Belediyesi, “‘BİR YIL OLDU DA’ başlıklı yazımızla ilgili bir açıklama göndermiş Açıklama şöyle: “Yazıda bahse konu olan yerde (İstanbul Caddesi); şikâyet konusu çalışma, belediyemiz dışında başka bir kurum tarafından yapılmış olup, düzenlemesinin de ilgili kurum tarafından yapılması gerekmektedir. Kazı ruhsatı vererek uygulamaları takip etmek Bursa Büyükşehir Belediyesi AYKOME Şube Müdürlüğü’nce yapılmakta olup, gerekli takip işlemleri de belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılacaktır. Konuya duyarlılığınıza teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.” Açıklamanız için teşekkür ediyorum. Öyle ise işin asıl sorumlusu olan Büyükşehir Belediyesi nerede?

Yazarın Tüm Yazıları