Kutuya benzeyen kutudan…

Adının açıklanmasını istemeyen bir esnaf okurumuz:

Haberin Devamı

 Kutuya benzeyen kutudan…
“Tarihi Balibey Han yanında bulunan yürüyen merdivenlerin başlangıç kısmındaki duvara monte edilen doğalgaz saati kutusundan şikâyetçiyiz. ‘Kutu’ derken yanlış söyledim aslında. Kutuya benzeyen kutudan başka her şeyden demek istemiştim! Kutunun kapağını bağlamaktan bıktık. Bağlıyoruz çünkü kapak bir bütün olarak düşüyor. İşin ilginç yanıysa o saat BURSAGAZ’ın personellerince her ay okunuyor. Yani bu durum ilgili personellerce de görülüyor. İlgilisinin umurunda olmayan vatandaşın mı umurunda olsun ki? Bizim kaderimiz bu. Can yanmadan ilgi bulmak bize haram!” diyor. BURSAGAZ’ın dikkatlerine!

NEDEN KAZILDI DİYE SORMUYOR…

Kutuya benzeyen kutudan…
Kutuya benzeyen kutudan…
Okurlarımızdan olan Ercan Erdin, özetimle şöyle diyor: “Bir ay önceydi. Osmangazi ilçesi Hayran Caddesi girişindeki (Trafik arzuhalcileri önü) karşılıklı kaldırımlar aynı gün içinde kazıldı. Daha sonra da öylece bırakıldı. Ben neden kapatılmadı diye sormuyorum. Ben neden kazıldı diye soruyorum. Böylesi plansız bir şehir mi olur?”

Haberin Devamı

 AMA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ…

Kutuya benzeyen kutudan…
 Hürriyet Bursa gazetesi abonesi olan ziraat mühendisi Sami Arabacı’nın e-postasını özetimle aktarıyorum: “Nilüfer ilçesi Çalıkhalil Mahallesi Camii önündeki aydınlatma direğinin de klemens yuvası kapağı yok. Bu durumu on gün önce yayımınız sonrasında buralarda benzeri aksaklıkları gideren bakım ekibine söyledik. Ama gördüğünüz gibi sorunumuzu anlatmayı başaramadık! UEDAŞ’ı kınıyoruz!” Vaziyet böyle UEDAŞ… İlgili açıklama gelirse yayımlarız. Tabii ki kapağı takmanız şartıyla…

 

MOLOZLARI NİYE BURAYA ATIYORSUNUZ?

Kutuya benzeyen kutudan…
Okurlarımızdan Gaye Kızmaz, şöyle diyor: “Mudanya ilçesi Güzelyalı Siteler Mahallesi Bilim Caddesi Beyaz Gül Sokak ilgi bekliyor. Sokağımız moloz biriktirme noktası gibi oldu. Aylardır burası böyle. Belediyemiz ‘bunlar moloz’ diyerek almıyor. Peki, onları kim alacak? Atanlar belli, belediyemiz buna göz yumuyor. Ceremesini bizler çekiyoruz. Biz dürüst ve saygılı vatandaş olarak hakkımızı savunmaya vazifeli kıldığımız belediyemizin ilgisizliğini şikâyet ediyoruz!”

Haberin Devamı

 HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

KEŞKE O ÇİVİYİ DE SÖKSEYDİNİZ

Kutuya benzeyen kutudan…
Kutuya benzeyen kutudan…
Yapmış olduğum giriş/gelişme/sonuç kontrollerimde (Atatürk Caddesi) BEKLİYORUZ GELECEKLER DİYE başlığımla yayımladığımız sorunun giderildiğini gördüm. Yani ağaç direğe çivi ile çakılıp bağlantıları da kaldırımdaki demir çubukla sağlanan riskli elektrik panosunun söküldüğünü gördüm. Kıymetli UEDAŞ. Keşke panoyu tutan 10’luk çiviyi ve bağlantıyı sağlayan sivri uçlu demiri de sökseydiniz. İşini aşk ile yapan bir ekibe rast gelmeden öleceğim ona yanarım!

Yazarın Tüm Yazıları