Kır kes bırak git!

Okurumuz H. K bakınız ne diyor: “Reşat Oyal Parkı ana girişi önüne denk düşen asfalt, yılan yuvası olarak kazıldı!

Haberin Devamı

Kır kes bırak git
Yılan ya da yalan; alıştık artık. Kır, kes, kes kır, bırak git, git bırak! Diyeceğim o ki araçlar buradan geçerken lap lap ses çıkartıyor! Tekerler zarar görüyor. Dolayısıyla araçlar da bu ziyandan payını alıyor. Yaya geçidi üzerindeki bu yuva daha da ayrı bir konu! Yazarken biraz karıştırdım galiba, kusura bakmayın! Bu plansız işlere tanık olmaktan dolayı mağdur oluyoruz” durum vahim! Büyükşehir Belediyesi’ne duyurulur…

ESKİCİOĞLU’NDA ESKİ BİR EV

Kır kes bırak git
Okurumuz Behiye Korkmaz özetimle diyor ki: “Osmangazi İlçesi Çekirge Mahallesi Eskicioğlu Sokak’ta bulunan eskiden de eski olan, tarihi eser de olmayan eskilerin eskisi yıkıldı yıkılacak evin ‘sokağa en yakışan eski ev’ ödülü ile ödüllendirilmesini talep ediyorum! Eskicioğlu’nda eski ev. Ne romantik değil mi?”

Haberin Devamı

AHMET TANER KIŞLALI’YA SAYGI LÜTFEN

Kır kes bırak git
Okurumuz Özlem Köse: “Yıldırım İlçesi’nde (Yıldırım Belediyesi karşısında) bulunan Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Parkı içindeki çeşmelerin durumu içler acısı. Birisinin kurnası yok, çeşmesi de körleşmiş. Kaidenin de bazı harfleri kopmuş. Biraz saygı ve ilgi lütfen. Yakışmıyor” diyor. Yetkililere duyurulur.

KISMET DİYELİM…

Kır kes bırak git
Okurumuz Efe Kurt şöyle diyor: “Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi ile İzmir Caddesi kesişim noktasında hizmet vermekte olan Medicana Hastanesi’nin önündeki BUSKİ’ye ait menhol kapağının sunumunu çok beğeniyoruz. (!) Benzeri kapakların da aynı şekilde sunulmasını umut ediyoruz!” Kısmet diyelim Sn. Kurt. Bakmışsınız istediğiniz olmuş!

Yazarın Tüm Yazıları