‘Kimi çarpsam’ derdinde

İsimlerini “adsız vatandaşlar” olarak belirten bir grup okurumuz özetimle bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

‘Kimi çarpsam’ derdinde
“Sorumluluğu, kontrolü ve takibi UEDAŞ’a ait olan aydınlatma direklerinin eksik klemens kapaklarıyla ilgili yazılarınızı ve yazılarınızın dahi dikkate alınmamasını endişeyle takip ediyoruz. İşaret ettiğimiz aydınlatma direği Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi No.71 önünde hizmet vermeye çalışan aydınlatma direğimiz hem 45 derecelik açıyla esnaf dükkânlarına doğru saygı eğilişinde, hem de klemens kapağının olmaması sebebiyle kimi çarpsam derdinde! Konuyu UEDAŞ’a bildirdik. Ancak sunulması zorunlu olan hizmeti alamadık!”

MASAL SONU VE BİSİKLET YOLU

‘Kimi çarpsam’ derdinde
Hürriyet Bursa gazetesi abonesi Arya Aydinç: “Nilüfer ilçesi sakini olarak bizlere bisiklet yolu diye sunulan hizmet masalının sonu ne vakit gelecek? Başkan Turgay Erdem: “Doğa ve çevre dostu tek ulaşım aracı bisiklet. Nilüfer Belediyesi olarak, en çevreci ulaşım aracı olan bisikletin, daha çok kişi tarafından kullanılması için çaba gösteriyoruz” diye demeç vermişti. Peki Turgay Erdem Başkan! Bisikletle şu bisiklet yollarında bir tur atın bakalım neler göreceksiniz? Burası da Altınşehir Mahallesi 322. Sokak No. 4 önünde!” diyor.

Haberin Devamı

DEVEYE SORMUŞLAR…

‘Kimi çarpsam’ derdinde
Okurlarımızdan Kadri Öztürk özetimle: “Nilüfer ilçesi Bursa Caddesi üzerindeki Kaba Taş devrinden kalma bisiklet yolumuzla gurur duyuyoruz! Mirasımızı korudukları için kıymetli yetkililere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz!” diyor.
Teşekkür etmek bir erdemliktir. Bu anlamda ben de sizlere teşekkür ediyorum! Kaba Taş Devri benzetmesi yaptığınız fotoğrafınızı inceledim de… Görme engelli uyarı taşlarına ve (Yalan Taşları) caddedeki asfalta nazaran daha kullanışlı gibi görünüyor! Neolitik Çağı olsun onlar da. Bilinmez bir denklem var karşımızda! Bu esnada; deveye sormuşlar ‘neden boynun eğri’ deve de ‘nerem doğru’ demiş!

Haberin Devamı

AMAN O VAKİT GELMESİN…

‘Kimi çarpsam’ derdinde
Okurumuz matematik öğretmeni Bayram Taştekin: “Yıldırım ilçesi Emirsultan Mahallesi 2. Beşyolağzı Sokak ortasında bulunan kayan zemine ait istinat duvarının bir bölümü boşaldı. Bu boşalma yetkililerin umurunda değil! Ancak devamı gelirse ki, gelecektir mutlaka. O vakit bakalım neler olacak?” diyor.
Yıldırım Belediyesi; aman ‘o vakit’ gelmesin diyelim…

Yazarın Tüm Yazıları