Kazasız döndük o da yeter

Geçtiğimiz hafta bir cenaze törenine icabet etmek için Bursa’ya kırk kilometre uzaklıkta olan ve ‘çilek’ denince ilk akla gelen çok şirin adresimiz Göynükbelen Beldesi’ne gittim.

Haberin Devamı

Kazasız döndük o da yeter
Kazasız döndük o da yeter

Yol boyunca araç sürücüsünün asfalttaki çukurlara girmemek için zigzag çizerek kullandığı aracıyla beldeye vardık ve yine aynı zigzaglarla Bursa’mıza döndük! Belde girişinde ve çıkışında devasa bir yazı vardı: ‘Hoş Geldiniz - Güle Güle!’ Pek ‘hoş’ gelemesek de kazasız belasız dönmek yeter diyoruz. 

153 NE İŞ YAPAR?

Kazasız döndük o da yeter

Okurumuz Sn. M. G özetimle: “Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Kutlukbey Caddesi üzerindeki çöp dağına alıştık. Fakat her gün bir kısmının ateşe verilerek dumana boğulmamıza alışamadım gitti! Onlarca kez 153 ihbar hattını aradım. Ya açan yok. Ya da açılınca: “Orası Osmangazi Belediyesi’nin sorumluluğunda” diyorlar. 153 ne iş yapar?” diyor. 

Haberin Devamı

BU İNADIN SEBEBİ NE?

Kazasız döndük o da yeter
Öğretmen okurumuz Sn. Sibel M özetimle diyor ki: “Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Tarihi Yiğit Cedit Cami’sinin arka yüzünde kalan çeşmenin temizliği gerektiği gibi yapılmıyor. Ayrıca yıllardır dikkatimi çeken başka bir husus da, çeşmeyi tanımlayan harflerin çoğununun kopmuş olmasıdır. Bu konuyu özellikle belirtmenizi rica ediyorum lütfen.” Sibel öğretmenden de aynı şikayet! Ne ilginç değil mi? Aklımda kaldığı kadarıyla üç yıl içinde 6 ya da 7 kez bu şikayeti yayımladık. Ne yanıt var, ne de çözüm. Bu inadının sebebi ne? Çok merak ediyorum…

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Kazasız döndük o da yeter
Kazasız döndük o da yeter
ÖYLE BİR YERDE BÖYLE BİR ÜST GEÇİT başlıklı konumda Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önündeki asansörleri de olmayan bakımsız üst geçidin yenilenmesi konusunda isteğim olmuştu. Altı gün önce de Büyükşehir Belediyesi: “Asansörlü üst geçit yapımı için temelini kazmaya başladık. Çalışmalarımız 7/24 sürecektir. En kısa zamanda yeni üst geçidi hemşehrilerimizin hizmetlerine sunacağız” demişti. Yaptığım kontrolde ise çalışmaların başladığına şahit oldum. Teşekkür ediyorum Büyükşehir.

Haberin Devamı

TEŞEKKÜRLER BÜYÜKŞEHİR

Kazasız döndük o da yeter
Kazasız döndük o da yeter
KIR KES BIRAK GİT başlıklı haberimizde ‘Büyükşehir Belediyesi’ne duyurulur’ diye dikkat çektiğim sorunun yayımımızla birlikte aynı gün içinde giderilmiş olduğuna tanık oldum. Teşekkür ediyorum Büyükşehir Belediyesi. ...

Yazarın Tüm Yazıları