İstinat yoksa kırık var

Okurumuz Sn. Emin Koç: “Büyükşehir Belediyesi Mudanya İlçesi kayıtlarında olan Işıklı Mahallesi (Işıklı Köyü) girişindeki (Çocuk parkı karşısı) toprak alana acilen istinat duvarı lazım.

Haberin Devamı

İstinat yoksa kırık var
Çünkü burada kayan toprak sebebiyle düşme sonucu kolunu ve bacağını kıran hemşehrilerimiz oldu. Bu aktardığım bilgiler için civar sakinleri şahittir. Yardım taleplerimize kulak asan olmadığı için kendi imkanlarımızla istinat duvarı ördük. Ama plansız ve eğitimsizce yapıldığı için duvar yıkıldı. Zordayız ve dardayız. Lütfen bize de ses olunuz. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Kolay gelsin” diyor.

ÖYLE BİR ŞEYE GÜLÜYOR Kİ…

İstinat yoksa kırık var
Okurumuz Sn. Süleyman Tabar: “Beşyol Kavşağı’ndan hemen hemen her gün geçiyorum. Kavşaktaki yeşil alanda asılı olan tabelada: “BU ALAN DÜZENLEMESİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR” yazmıyor mu… İşte buna öyle gülüyorum ki… İyi ki düzenleme yapılıyor!” Diyor.

YILIN MODASI!

Haberin Devamı

İstinat yoksa kırık var
Okurumuz Sn. Didem Varol: “Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan (Resmi plakalı) bir belediye otobüsüne bindim. Hava sıcaktı. Araç kaptanı ön kapıyı açmış gelen rüzgar ile serinliyordu! Ve kapının hemen önünde de bazı yolcular vardı. Onlar da serinlemek istiyorlardı sanırım! Bu vaziyetteki yolculuğun tehlikeli ve YASAK olduğunu kaptana hatırlatasım vardı da…” diyor. Yılın ‘açık kapı’ modası kategorisinde bu var sanırım Sn. Varol!

DURAKTAN NE İSTEDİNİZ

İstinat yoksa kırık var
İstinat yoksa kırık var
Adının açıklanmasını istemeyen bir doktor okurumuz: “Büyükşehir Belediyesi Osmangazi ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki (Zübeyde Hanım Doğumevi karşısı) bir inşaatın yıkımı vardı. Bu esnada da konumu itibarı ile gerekli ve de var olan kabinli durağın kabini de yıkıldı! Hadi binayı yıktınız da kabini niye yıktınız? Vatandaş güneşten ve yağmurdan kaçmak için çil yavrusu gibi etrafa yayılıyor” diyor.

Yazarın Tüm Yazıları