İşte bu halde...

Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan bir hasta refakatçisi S. R. “Hastanemizde yatılı kalıyorum ve hasta olmadan evimize gidebilmeyi mucize sayıyorum!

Haberin Devamı

İşte bu halde...

Hasta taşıma sedyesinin hali içler acısı. Oda tavanlarından sular sızıyor. Bunları hastanedeki hangi yetkiliye diyebiliriz? Hiçbir yetkiliye diyemeyiz. Çünkü etkisi bize tepki yapar. Yanıldığımı düşünmüyorum. Aksini düşünene de saygı duyarım! Değerli Muhammet Kösle, Hürriyet Bursa gazetesi ekibi olarak bizim şikâyetimize de çare olmanız hususunda aracılık yapmanızı çok rica ediyoruz.”

CİDDEN ÇOK ÜZÜCÜ

Sevgili okurumuz. İçinde bulunmuş olduğumuz pandemi döneminde sözüm ona en üst sınırlarda tutulduğu iddia edilen hastane hijyenin böylesine sergilenmiş olması cidden çok üzücü Bunları hastane yönetiminin görmediğini düşünüyorum. Aksi olsaydı böyle olmazdı sanırım! Öyle ise Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’a diyelim bakalım. Bizden demesi; elçiye zeval olmazmış…

Haberin Devamı

SAYGIDAN EĞİLEN DİREK

İşte bu halde...Hürriyet Bursa gazetesi abonesi olan Tofaş (Fabrika) emekli yöneticilerinden Salim Nalbantoğlu, diyor ki: “Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Sevgi Sokak’ta (Tofaş Fen Lisesi arkası) bulunan aydınlatma direğinin saygısına hayranım! Bu saygı öyle bir aşkla cereyan etmektedir ki demeyiniz gitsin. İki ay oldu bir eğildi ve eğiliş o eğiliş! Şu saygı artık bitsin! Bu işi de bitirse bitirse UEDAŞ bitirir diye düşünüyorum! Sevgi ve saygılarımı sunarım…”

HADİ BUNU DA GEÇELİM

İşte bu halde...

Okurlarımızdan olan Aysu Aktürk: “Mudanya Sahili’nde aylar önce bir çalışma başlatılmıştı. Çalışma yapılacağı belirtilen alanın etrafı gördüğünüz yarım yamalak şekilde çitle çevrilmişti. Çitlerin bazı yerlerine de uyarı levhaları asılmıştı. Fotoğrafımda da görüldüğü çitler ve uyarı yazıları pek işe yaramıyor gibi! Diyelim bir çalışma yapılacak... Bu sahil üç yıl öncesine kadar yıllarca kapalı kalmadı mı bakım ve onarım için? Hadi bunu da geçelim. Bakım olacaksa halkın cıvıl cıvıl olduğu yaz ayında mı yapılır bu çalışma?” diyor…

Haberin Devamı

ZORUNLU DERS OLARAK VERİLSİN

İşte bu halde...

Hürriyet Bursa gazetesi okuru olan kuaför Serpil Hızlı’nın çok haklı olduğu e-postasını özetimle aktarıyorum: “Kentimizdeki görme engelli vatandaşlarımızın kullanacağı özel taşların üzerleri, (Yalan Taşları) dolayısıyla kaldırımlarımız ve de bisiklet yollarına yapılan araç parklanmaları hangi vakit son bulacak? Milli eğitim bakanlığına bir tavsiyem olacak. İlgili konuların eğitimi anasınıfında başlasın ve ilköğretim eğitimi bitinceye kadar zorunlu ders olarak verilsin…”

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

 

RİSK GİDERİLDİ

İşte bu halde...

HAYDİ GEÇENLER GÖRMEDİ… Başlığımla yayımlamış olduğumuz (Osmangazi ilçesi Armutköy Mahallesi) ihbar niteliğindeki şikâyetimle gündem olan demir beton direğin sökülerek yerine 1960 model ağaç direk dikilmek suretiyle riskin giderilmiş olduğunu gördüm. Sorunun tarihçesini civar sakinlerine sordum. Onlardan da: “En az beş yıldır böyleydi…” yanıtını alınca… Sus Kösle, buna şükür et dedim!

Yazarın Tüm Yazıları