İnşallah kurban bayramına yetişir

Okurumuz Şefik Fatsalı: “Standart olarak her yıl farklı aylarda kazı piyangosu (!) ile ödüllendirilen tarihi 1. Murat Cami çevresinin piyangosu bu yıl da ramazan ayı öncesine denk getirildi!

Haberin Devamı

İnşallah kurban bayramına yetişir
İnşallah kurban bayramına yetişir
İş makinesi kepçesinin operatörü, 11 Mayıs 2018 saat 13:00 de kepçesinin aparatını sokağın zeminine döşeli olan kilitli taşlara aşk ile vurdu! Yani ramazan ayından dört gün önce. Kazı sonrası çıkartılan kilitli taşlar kazı yapılan alanın yanına atıldı. Kazının üzeri de gelişigüzel toprak ve taşlı kum ile örtüldü. Onarımı, tahminimce 11 gün kalan Ramazan Bayramı’na yetişmeyecek gibi! Kazının bereketi Kurban Bayramı’na da yetecek galiba. (!) Maşallah!”

ANLAMAK NE MÜMKÜN

İnşallah kurban bayramına yetişir
Okurumuz Nalan Ülkü: “Nilüfer İlçesi Konak Mahallesi Bilginler Caddesi başlangıcındaki yaya geçidinin engelli rampasına hayran kaldım! Yol ortasındaki bordür 2-3 santim kadar aşağıya alınmış. Yani resmen dalga geçilmiş. Yolun karşısına isabet eden bordürün rampası uygundur. Ancak o da yaya geçidi çizgisinin dışına yapılmış! Çekirge gibi sıçrayıp, yengeç gibi de yan yan yürüdüğümüzü düşünenler mi acaba? Bu işleri yapanları ve de özellikle denetçilerini anlamak ne mümkün! Bizleri tiye almaktan bıkmadınız mı halen?” Sn. Ülkü, sinirli mi? Sinirli? Haklı mı? Bence çok haklı...

Haberin Devamı

 AĞAYA SERBEST!

İnşallah kurban bayramına yetişir
Okurumuz S. Z. “Geçtiğimiz ay 3 yaşında olan otomobilimi, muayenesi için TÜVTÜRK’ten araç muayene randevusu aldım. Yapılan muayene sonrasında “el frenin de zayıflama var” diyerek onay alamadım. Sonrası beli. Olmayan sorunum için zaman kaybı yaşadım. Öfke diz boyu! Derken geçtiğimiz hafta Stad Caddesi kenarında park etmiş olan bir TIR’ın tekerlerine gözüm takıldı. Tekerlerin dişleri neredeyse tamamen aşınmıştı. Yani risk hele ki bu durum bir TIR’da olunca daha da büyük risk. Bir kez daha öfkelendim. Öfkelensen ne olur ki! Kimi kime şikayet edeceksin! Başrollerini Merhum Kemal Sunal ve Şener Şen’in oynadıkları Kibar Feyzo filmindeki “Ağaya beleş” sözü geldi aklıma. Bu da bizim Feyzo olsa gerek. Ağaya serbest!”

Haberin Devamı

YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ!

İnşallah kurban bayramına yetişir
Okurumuz Sn. Eyüp Korkmaz: “Nilüfer İlçesi Beşevler Mahalesi Acar Sokak sakiniyim. 22 Mayıs 2018 de öğle vakti çatara patara, güm pat, sesi sonrası şenlik bulan (!) evimin balkonuna çıktım. Biri eline almış kırıcı hiltiyi kır babam kır! Ne kim olduğu, ne zorunlu iş güvenliği uyarıları, ne de amacın ne olduğunu bildiren tanım yoktu. Neredeyse metrekareye kadar düşürülen kazı furyasından sen mi geri kalacaksın Acar Sokak! Nasıl olsa ne arayan var ne de soran. Yürü be kim tutar seni!” Gerçekten Bursa’mıza hiç yakışmıyor. Araç sürücülerinin çoğu yoldaki çukurlardan kaçmak için yaptıkları manevralar sebebiyle uzaktan bakıldığında acemi şoför gibi algılanıyorlar. Bundan da önemlisi milyarca liramızı yok ettiren bu çok ciddi plansız çalışmalara DUR deme vakti gelsin artık!

Haberin Devamı

 HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

‘AMAN DİKKAT’ başlıklı yayımımız sonrası (Ulubatlı Hasan Bulvarı) birilerince sökülmüş olan elektrik direği kontrol yuvasının kapağı yayımımızla birlikte sabahın erken saatlerinde giderilmiştir. Sorunun giderildiği bilgisini şahit fotoğrafıyla da tarafıma yollayan UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü Uzmanı Melek Poyraz’a ve Bakım Onarım Ekibi çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları