Gelin şunu 61’e bağlayalım!

Aracımızla Büyükşehir Belediyesi, Mihraplı Caddesi üzerinde seyir halindeyken, Mihraplı Caddesi’nin bitip Dikkaldırım Caddesi’nin başladığı noktada diğer caddeye giriş yapmak için rahatça dönebiliyorduk.

Haberin Devamı

Gelin şunu 61’e bağlayalım
Dönerken de trafik işaret lambalarından yararlanıyorduk. Diyeceğim orada zerre sıkıntı yoktu. Dönüş cebi dahi bulunan hizmetimiz neden engel yedi! Gördüğüm kadarıyla bir tek orada delinatör dikili değildi. Nedenini çok merak ediyorum. Bu esnada dikilen tabelalar da ayrı bir görsel şölen oluşturmuş oraya.

ENDİŞE SAÇAN ARAÇ!

Gelin şunu 61’e bağlayalım
Okurlarımızdan emekli makine mühendisi Serhat Kuru, özetimle bakınız ne diyor: “Cumhuriyet Caddesi Nilüfer Belediyesi Çalı Kapalı Yüzme Havuzu Tesisi önündeki araç bizi endişelendiriyor. İç döşemeleri dahi olmayan bazen içinde farklı işler yapılan ve dört tekerleği de tamamen inen aracın kaldırılması konusunda Polis İmdat 155 ve Beyaz Masa 153 ihbar hattına durumu aktardık. Ancak o araca yönelik bir çalışma yapılmaması bizleri üzüyor. İşin en ilginci de şehrin binlerce noktasında hatta hastaneye gittiğimizde dahi aracımızı 1 saat bile park etsen anında para öderken bu özgürlüğün püf noktası ne acaba? Bilen bir yetkili varsa onu desin de bilelim!”
Sedat Kuru, ilginç doğrusu… Benzeri konulara yönelik olarak aldığı ihbarları anında değerlendiren Bursa Trafik Şube Müdürlüğü’nün dikkatlerine…

Haberin Devamı

ALAADDİN BİZİ ÇOK SEVDİ!

Gelin şunu 61’e bağlayalım
Gelin şunu 61’e bağlayalım
Hatırlarsanız, 9 Mart’ta Alaaddin’in uçan halısından esinlenerek görme engelli yolu üzerine kondurulmuş olan yatak için “Bu da yatağıdır olsa olsa” diyerek yapılan duyarsızlığı anlatmıştık ya... Hürriyet Bursa gazetesi abonesi diyetiysen Gülşen Irmak, duyarsızlığın sürdüğünü fotoğrafla da belgelemiş: “9 Mart 2021 tarihli köşenizde şikâyetimi ‘Alaaddin’in sihirli yatağı Bursa’da!’ başlığınızla yayımlamıştınız. Geçtiğimiz hafta yine şikâyetime konu olan o alandan geçtim. ‘Görme Engelli Taşları’ üzerini kendisine istasyon yapmış olan Alaaddin’in ne olur ne olmaz diye temkinli davranıp yedek yataklarını tedbir amaçlı olarak getirmiş olması karşısındaki mutluluğumu gizleyemedim! Doğal olarak bu mutluluğumu da paylaşmak istedim. Malum Covit-19’dan kaynaklı olarak sosyal mesafe zorunluluğumuz var. Dolayısıyla şu günlerde hiç gündeme gelmeyen görme engelli kardeşlerimiz için özel sihirli yatak hizmet kapasitesini artıran Alaaddin’e ve bu müsaadeyi yine veren kıymetli belediye başkanlarımıza minnettar olduğumu bilmenizi isterim!”

Haberin Devamı

Gülşen Irmak, Alaaddin’in bizleri çok sevdiği kanaatine vardım e-postanızı okuyunca. Bu arada o motosikletlerin sahiplerine ne demeli?.. Park edecek baka yer bulamadınız mı? Yoksa özellikle mi bu kadar düşüncesiz davranıyorsunuz?

 “BİZE SÖYLENEN BU” DEDİLER VE…

 Gelin şunu 61’e bağlayalım
Gelin şunu 61’e bağlayalım
Hürriyet Bursa gazetesi abonesi emekli emniyet müdürü Taner Sönmezocak, özetimle şöyle diyor: “Nilüfer ilçesi sakiniyim. Nilüfer Belediyesi’nden şikâyetçiyim. Beşevler Mahallesi Başarı Bahriyeli ve Balkanlı Sokak’a hizmet veren alanın zemini çiftçisi mevta olmuş tarlaya döndü! Dört yıllık talep ısrarlarımıza dayanamayan belediyemiz bir ekip yolladı buraya! Ekip, fotoğraflarımda gördüğünüz siyah bandı andıran küçük bir alanı yamadı. ‘Bu böyle olmaz…’ dedik ekibe. Ekip de: “Bize söylenen bu, fazlasını yapmayız…” diyerek gitti. Biz bu kadar sahipsiziz işte Muhammet Bey...”

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Gelin şunu 61’e bağlayalımGelin şunu 61’e bağlayalım

DİREK KALKTI TEHLİKE GELDİ başlıklı yayımımızdaki kuyunun içine (Kükürtlü Mahallesi) hazır beton dökülmek suretiyle oluşması çok yüksek olan risklerin önlenmiş olduğunu gördüm. Hepimize geçmiş olsun…

Yazarın Tüm Yazıları