Çöplükbey’in romanı yazılmalı ve okutulmalı  

Hürriyet Bursa gazetesi okurumuz ve isminin açıklanmamasını rica eden Bursa Şehir Hastanesi doktorlarından A.’nın daha önce defalarca yayımladığımız konuşya ilgili haklı şikayeti özetimle:

Haberin Devamı

Çöplükbey’in romanı yazılmalı ve okutulmalı

“Yayımlarınız arasında Top 10’da ki hatta zirveden inmeyen ve Bursa’nın utancı, Osmangazi Belediyesi’nin ayıbı, şikayet sahiplerinin acısı olan bir konuya bir de ben değinmek isterim! Size yollamış olduğum fotoğrafları 07 Ağustos 2022’de saat 18.22 de çektim. Bu fotoğrafları görüp de burasının neresi olduğunun anlaşılmayacağını düşünmüyorum. Yeter ki sizin köşenizi okumuş olsun. Burası bizlerin değimiyle meşhur ‘Çöplükbey caddesi!’ (Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi Kutlukbey Caddesi) Saymadım ama en az yirmi kez yayımlandı bu durumu!

BEN DE DOKTOR DEĞİLİM..!

Çöplükbey’in romanı yazılmalı ve okutulmalı

Haberin Devamı

Neredeyse hepsini manşet haber olarak sundunuz. Yetmedi gazetemiz Hürriyet Bursa’nın ana sayfasında bile yayımlandı. Her yayımdan sonra da Osmangazi Belediyesi’nin size yolladığını belirttiğiniz açıklamalar ‘Hürriyet Bursa yazıyor sorunlar çözülüyor bölümünde bu açıklamalara yer verildi. Her seferinde de aslı astarı olmayan yanıtları yayımladınız! Aksi olsaydı Osmangazi Belediyesi’nce “kestik” diye belirtilen cezalar kesilmiş olsaydı ya da; “Drone ile takip ediyoruz, 7/24 kontrol altında tutuyoruz, motorize ekiplerce denetliyoruz, kirliliğe sebep olanlara en ağır cezaları kesiyoruz… Gibi açıklamaların aslı astarı varsa ben de doktor değilim!

AÇIKLAMA YOLLUYOR MU?

En son olarak da 30 Temmuz 2022 tarihli köşenizde yayımladığınız Osmangazi Belediyesi’nce size yollandığını belirttiğiniz açıklama vardı. Açıklamada ya da açıklamanızda özetle; “Osmangazi Zabıta Müdürlüğü’nün ilgili ekiplerince yapılan çalışmalarımızda 253 adet yasal işlem yapılarak muhatapları hakkında 491.490 TL para cezası uygulanmıştır. Bölgede, uyarı ve ikaz tabelalarının olmasına rağmen; kabahat fiilinin önlenmesi adına denetimler sıklaştırılmış olup, bölgede kesintisiz denetimler için de motorize ekip oluşturulmuştur.” Yanıtını okudum. Af buyurun ama bu fotoğrafları ben çektim. Aklımda değişik değişik sorular var cevabını bulamadığım.

Haberin Devamı

Çöplükbey’in romanı yazılmalı ve okutulmalı

ÇOK TUHAF İŞ

Onları da yazdım ne olur silmeyiniz. Şöyle ki; Osmangazi Belediyesi bu açıklamaları size gerçekten yolluyor mu yoksa Çöplükbey meselesinin açıklamaları asparagas haber mi?” diyor. Değerli doktor hanım. Silmeyiz elbette ve silmedim de… Çünkü ben de olsam aynı şeyleri düşünürdüm. Hatta o tarihli yayımımızdaki cevaba bir kez daha baktım. Ben de kayıtlı ve duruyor. Şükür ki bu asparagaslık ben de değil dolayısıyla bizler de hiç değil! İnanınız aklımdan şüphe ettirmeye başladı beni bu Çöplükbey meselesi. Hayatım boyunca gördüğüm en tuhaf iş bu! Artık diyorum ki; Çöplükbey’in romanı yazılmalı ve okullarda da zorunlu ders olarak anlatılmalı!

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Çöplükbey’in romanı yazılmalı ve okutulmalı

KİM KALDIRACAK ÇOK MERAK EDİYORUM başlıklı yayımımızdaki çok önemli tabelanın (Çakır Ağa Hamamı karşısı / Tahtakale, Kazım Baykal Caddesi başlangıcı) yayımımızdan sonra kaldırılmış olduğu bilgisini aldım. İlgilisine teşekkür ediyorum!

Çöplükbey’in romanı yazılmalı ve okutulmalı

Yazarın Tüm Yazıları