Çöplükbey’in filmi çevrilsin!

Hürriyet Bursa gazetesi abonelerimizden olan Emekli Kıdemli Albay Mustafa Aytaç, (Öğretmen) özetimle bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Çöplükbey’in filmi çevrilsin
Çöplükbey’in filmi çevrilsin
“Üşenmedim ve tek tek yayımlarınızı taradım. Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’nde bulunan Çöplükbey Caddesi (Gerçek adı Kutlukbey Caddesi!) rezaletini tamı tamına 21 kez yayımlamışsınız. Hatta 7 Temmuz 2022 tarihinde de benim haberime yer vermiştiniz. En son olarak ise 11 Ağustos 2022 tarihinde Bursa Şehir Hastanesi’nde vazifeli olduğunu belirtmiş olduğunuz bir doktor hanımın ismiyle aktarmıştınız. Konu başlığınız da “Çöplükbey’in romanı yazılmalı ve okutulmalı” olmuştu. Şimdi bu fotoğrafları yine aynı yerde; 12 Ağustos 2022 saat 18.07’de Çöplükbey Caddesi’nde çektim. Türkiye’de, Türk basınının amiral gemisi olan ve 39 yıldır hiç aksatmadan okuduğum Hürriyet gazetesi bile bu işi çözmeye yeterli olmuyorsa söylenecek tek şey kalıyor geriye! O da roman işinin askıya alınarak derhal filminin çevrilmesi için uzman prodüktörlerle görüşmelere başlanması gerekmektedir. Fikir babası ben olduğuma göre galasına davet edilirim inşallah!”
Mustafa Aytaç albayım. Bakınız bu fikir çok güzel. Umarım değerlenir de Çöplükbey meselesiyle dünyaya tanıtırız Osmangazi ilçemizi.

Haberin Devamı

CAZİBE’DE CAZİBE HAK GETİRE!

Çöplükbey’in filmi çevrilsin
OKURLARIMIZDAN olan Nilgün Cebelli şikayetini şöyle dile getiriyor: “Yıldırım ilçesinde bulunan ve asla bir cazipliği bulunmayan Cazibe Merkezi giriş kapısına yaslandırılan taş parkelerin kaldırılması için bir çocuğun canının yanması mı bekleniyor? ‘Çocuğun‘ dedim çünkü birçok çocuğun bu taşların üzerine tırmandıklarına tanık oldum. Bu sebeptendir. Taşları o şekilde dizenlere hesap sorulmasını rica ediyorum. Cazibe Merkezi’nde cazibe hak getire!” diyor. Yıldırım Belediyesi’nin dikkatlerine! Okurumuz Nilgün Cebelli haklı...

UZMANI BİLMİYOR Kİ VATANDAŞ BİLSİN

Çöplükbey’in filmi çevrilsin
ADININ açıklanmasını istemeyen bir okurumuz, diyor ki: “Kentimizde görme engeli bulunan kardeşlerimize güya hizmet olsun diye sunulmuş olan özel kanallı taşların (Yalan Taşları) ne işe yaradığını bilenimiz yok denecek kadar azdır. Hatta yoktur dahi diyebilirim... Buna en kati somut örnek de köşenizdeki yayımlarınızdır. O taşları döşeyen uzman ekibin çoğu bu taşların amacını bilmiyor. Benim fikrim bu yöndedir. Gerçekten çok düşündürücü bir durumla karşı karşıyayız.”

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

KAPAĞA LÜZUM OLMAZ UMARIM

Çöplükbey’in filmi çevrilsinÇöplükbey’in filmi çevrilsin

‘ÖLMÜŞÜZ de ağlayanımız yok’ başlıklı yayımımızla birlikte çözümüne kavuşturulan sorun için ( Haşim İşcan Caddesi) ilgililere teşekkür ediyorum. Ancak orada bir kapak var. Dolayısıyla, ama bugün ama yarın o kapaktan içeriye girmek ileriki günlerde kesinlikle şart olacaktır. Keşke kapağı gün yüzüne çıkarttıktan sonra o iş yapmış olsaydınız. Olsun, o gün yine kazarsınız!

YILDIRIM GİBİ ÇÖZÜDÜ

Çöplükbey’in filmi çevrilsinÇöplükbey’in filmi çevrilsin
“KALDIRIM onarılmayı bekliyor’ başlıklı yayımınızdaki şikâyetiniz derhal değerlendirmeye alındı. Yapılan incelemeyle birlikte oluşturmuş olduğumuz iş planımız sonrasında ihbarınız ivedi işlerimiz arasına dahil edilerek gereği yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Yıldırım Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü.” Şahit fotoğraflarınız için de ayrıca teşekkür ederim Yıldırım Belediyesi...

Yazarın Tüm Yazıları