Çıyan derken yılan da çıktı derdimize çare bulamadık!

İznik’te adını vermek istemeyen bir okurumuz, 28 Haziran’da yayımlanan haberimizi farklı bir konuyla gündeme getiriyor:

Haberin Devamı

Çıyan derken yılan da çıktı derdimize çare bulamadık

“Sayın Kösle. Adım mühim değil. 28 Haziran 2022 tarihindeki köşenizde sözüm ona tarih kokan İznik’teki çıyanlı trajikomedi hikâyesini yayımlamıştınız ya... İnanır mısınız zerre bir gelişme olmadı. Neden olsun ki? Vatandaşın şikâyeti ve ihbarı pek kıymetli belediyemizin ilgi alanına neden girmiyor... Şu fotoğrafıma dikkatlice bakınız ne olur. Üç çocuğun tehlikeli oynayışları var değil mi?”

YILAN ÇIĞLIĞI

“Durun hele bakın ne diyeceğim. Oradaki çocuklardan bir çığlık gelince gayri ihtiyari olarak cama çıkarak baktım. Çocuklardan birisi; ‘Yılan var, harbiden yılan, koşun koşun. Tam da bu yarıktan içeriye girdi. Tutalım şunu’ diye bağırıyordu. Ben onlarca metre uzaktayken bile ‘yılan’ sözüne irkildim inanın. Çocukları o tespih böcekli, çıyanlı ve şimdi de yılanlı olduğunu öğrendiğim rezil alandan inmeleri hususunda uyardım. Çocuklar da sağ olsun beni dinledi ve o yapay tepeden indi.”

Haberin Devamı

RADARA GİRMİYOR!

“Bu esnada çocuklardan biri iniş esnasında yere kapaklandı! Çocuk bunlar ben gibi yaşlı vücuda sahip değillerdi ve derhal kalktı. Diyeceğim o ki ne ihbarlarımız ne de yazınız; atınca mangalda kül bırakmayan İznik Belediyesi’nin radarına takılmıyor! Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın dikkatine.”

BAYRAMIMIZIN TADI KAÇTI

Çıyan derken yılan da çıktı derdimize çare bulamadık

HÜRRİYET Bursa gazetesi okurları olan Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi 1. Murat Caddesi esnafları, özetimle şöyle diyor: “Caddemizdeki kaldırımları yine kazdılar. Tam da yabancı turistlerin geldiği yani siftah yapamayacak kadar kötü giden işlerimizle alakalı olarak sadece üç aylık bir dönemde dükkânlarımızdan para kazanacağımız vakitte... Durumu; muhtarımız Coşkun Alıntaş’a 20’den fazla, Osmangazi Belediyesi’ne 15’ten az ve Büyükşehir Belediyesi’nde 10’a yakın bildirdik. Kurban Bayramı’mıza da 4 gün kaldı. Diyeceğimiz şu ki; bayramımızın tadı kaçtı!”

Haberin Devamı

VAZİYET ORTADA ANCAK...

Çıyan derken yılan da çıktı derdimize çare bulamadık

HÜRRİYET Bursa gazetesi abonesi olan zanaatkâr Ramazan Özgülen, bakınız ne diyor: “Kestel ilçesi sakiniyim. İlçemizde, Kale Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulanan (No. 26 karşısı) anlamsız tepeyi gören bir tek dahi olsa yetkili yok? Vaziyet ortada. Bu durumdan rahatsız olmayan birisinin var olacağını düşünmüyorum. Neden buraya müdahale edilmiyor. İşin ilginç tarafı burası Kestel’in en hareketli ve değerli caddelerinden birisi...”

KIŞ AYINDAN BERİ BÖYLEYSE...

Çıyan derken yılan da çıktı derdimize çare bulamadık

EMEKLİ polis E. K., “Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi Belde Sokak 4 önüne atılan eski ev eşyaları kış ayından beri orada duruyor. Atan saygısızlara bir şey diyemem. Çünkü onlar belirttiğim gibi ‘saygısız.’ Vazifeleri bu! Ancak buradaki çirkinlikleri görmekle vazifeli olan Nilüfer Belediyesi’nin ilgili çalışanları sürecin neresindeler?” diyor.
Kış ayından beri böyleyse; alkışlar Nilüfer Belediyesi’ne!

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Çıyan derken yılan da çıktı derdimize çare bulamadık

YAZIDAN BİR GÜN SONRA...

‘BURASI için kıyamet kopartılmalı’ başlıklı yayımımızdan sonra şikâyetin sahibi olan hemşire H. N.,“İnanın iyi ki varsınız. Şikâyetimi yayımladıktan bir gün sonra ‘Çekirge Devlet Hastanesi’ tanımlı belediye otobüs durağı önündeki rezalet giderildi. Çok ama çok sağ olunuz...” diyor.
Gözünüz aydın olsun. Kıymetli yetkililer; sizleri çok üzüyor ve yoruyorum. Haklarınızı helal edin lütfen. İyi ki sizler de varsınız. Sizler olmasaydınız benim köşem olmazdı.

Yazarın Tüm Yazıları