Bursa Terminali’nde tekerlekli kova krizi!

Adının açıklanmasını istemeyen BURULAŞ, Bursa Terminali esnafı olan okurumuzun e-postasını en kısa rekor özetimle aktarıyorum:

Haberin Devamı

Bursa Terminali’nde tekerlekli kova krizi

“Her yağmurla birlikte terminal binamızın çatısından akan suları toplamak için serdiğimiz kovalarımıza tekerlek takılmasını rica ediyoruz!

Bursa Terminali’nde tekerlekli kova krizi

Çünkü boşken sermekte zorlanmıyoruz.

Bursa Terminali’nde tekerlekli kova krizi

Lakin kovalar doluyor ve boşaltmak için taşırken zorlanıyoruz! Velhasıl tekerlekli kova kriziyle karşı karşıyayız!”

ORADAN GEÇECEKLERİN DİKKATİNE

Haberin Devamı

Bursa Terminali’nde tekerlekli kova krizi

Özel bir şirkette yönetici olan Hürriyet Bursa gazetesi abonelerimizden Hasan İskitoğlu, özetimle diyor ki: “Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Caddesi No. 29 önüne isabet alanda caddede evet tam da caddenin üzerinde çok ciddi oranda çökme var. İşin ilginç yanı burası iki aydır böyle. Konuyu komşumla paylaştım. Komşum da; ‘… Elbette burası ana cadde. Neden ilgili ihbar hatlarını arayalım ki? Nasıl olsa kimse gelmez. İnanmazsan buyur ara. Ayrıca her gün önünden ve yanından onlarca resmi makam aracı da geçiyor. Bitmiş bu iş Hasan’ım, bitmiş! Bakalım kimin aracı içine düşecek merakla bekliyoruz! dedi…
Hasan İskitoğlu. Bence de komşunuzun düşüncelerinde doğruluk payı var. Oradan geçecek olan araç sahiplerinin dikkatlerine diyeyim o vakit!

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

 

Osmangazi Belediyesi “GÜLÜN EFENDİM GÜLÜN başlıklı şikâyetinizde yer alan ‘Gizli Bahçe Çocuk Oyun Parkı’ (Kükürtlü Mahallesi) Büyükşehir Belediyesi’nin bakım sorumluluğundadır. Konuya duyarlılığınıza teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz. Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü” Açıklamanız için teşekkür ediyorum Osmangazi Belediyesi. Öyle ise; haydi Büyükşehir Belediyesi!

Yazarın Tüm Yazıları