Bunun neresi olumsuz?

Okurlarımızdan M. Y., özetimle diyor ki:

Haberin Devamı

Bunun neresi olumsuz

“Nilüfer ilçesi sakiniyim. 30 Ağustos Zafer Mahallesi Bozyaka Caddesi’ndeki riskli çukurların meydana getireceği kazaları düşündükçe kahroluyoruz. Her gün bizim de üzerinden geçmemek için şerit değiştirmek zorunda kaldığımız çukurlardan kaynaklı olarak bugüne kadar bir kaza oldu mu bilemiyoruz. Ancak kaza riski yüksek olan ve araçlarımızın canına okuyan çukurların tamir edilmesi için Nilüfer ilçesi Belediye Başkanı Turgay Erdem’e bizzat talepte bulunduk. Nedenini bilemiyoruz ama talebimize olumsuz yanıt verdiler! Özellikle Atlıçayır Bulvarı ile Bozyaka Caddesinin kesiştiği kavşakta oluşan çukurlar ölümlü kazaya dahi neden olabilir. Af buyurun ama birimiz öldükten sonra mı geleceksiniz?”
M. Y., “Talebimize olumsuz yanıt verdiler” demişsiniz. Olumsuz olan tarafı neresiymiş acaba? Merak ettim de…

Haberin Devamı

MASKE BİLE TAKMIYORLAR

Bunun neresi olumsuz

Okurlarımızdan Eczacı Sude P., “İnsan trafiğinin oldukça yoğun olduğu metro istasyonları girişinde “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden” çılgın kazanç elde eden dilencilere alıştık! Bu dilencileri göremeyen yetkililere seslenmek istiyorum. Bunlarda ne sosyal mesafe uygulaması var ne de maske takma zorunluğu... Diyeceklerim bundan ibaret.” diyor.

 BU DURUMA 'DUR' DİYECEK BİR YETKİLİ YOK MU?

Bunun neresi olumsuz

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi Ferhan Gazioğlu: “On yıl öncesine kadar delinatör diye bir şey bilmezdik. Bugüne bakıyorum da şehrimizin her yerinde yüz binlerce sağlı sollu delinatör dikili; hem de deli gibi! İşin ilginç yanı bunları takan da yok. Dikilen delinatörlerin ömrü on gün ila bir ay arasında değişiyor. Tanesi 50 lira olan delinatörlerden 100 binlerce dikili. Bu sayıda da iddia ediyorum. Vaziyet böyle olunca ezilenleri, ezilme sonucu yenilenenleri, takılanları, sökülenleri, atılanları hesaba katınca ortaya korkunç bir bedel çıkıyor. Bunlara ‘DUR!’ diyecek bir yetkili yok mu Allah aşkına?”
Yetkili olmasam da, müsaadenizle ben diyebilir miyim Ferhan Gazioğlu: DUR!

 

Haberin Devamı

ÜZGÜNÜZ SEVİNÇLİYİZ AMA TEŞEKKÜR EDİYORUZ!

Bunun neresi olumsuz

Okurlarımızdan Kemal Ardıç: “Nilüfer ilçesindeki ‘Gazi Caddesi 1’ tanımlı otobüs durağımızda otobüs hareket saatlerini belirten çizelge yok; üzgünüz. Ancak şöyle de bir durum var! Durakta reklam duyurularının olmasından dolayı da çok sevinçliyiz! Bizleri reklamsız bırakmayan BURULAŞ’a çok teşekkür ediyoruz!” diyor…

Yazarın Tüm Yazıları