Buna müdahale etmeyecek biri yoktur

İsminin açıklanmasını istemeyen emekli bir generalden gelen e-postadaki fotoğrafları gördüm de…

Haberin Devamı

İstifra etmemek için zor tuttum kendimi! Keza; paşam da: “… istifra ettim!” diyordu… Yer giriş için ücret ödemek zorunda olduğunuz piknik yerlerimizden Gündoğdu Piknik Alanı’nın tuvaletleri. Elimde bulunan 13 kare fotoğraf içinden hiçbirini siz kıymetli okuyucularımızla paylaşmak istemedim. Ancak merak eden yetkililer bana bildirirse, kendilerine hepsini gönderebilirim. Muhtemelen böyle bir rezaletten haberleri yoktur. Çünkü inanıyorum ki, bu görüntüleri bir kez görmüş olan bir yetkili muhakkak müdahale ederdi ve okurumuz bu rezil görüntüleri hiç göndermemiş ben de görmemiş olurdum.

ÇOK MU ZOR!

Buna müdahale etmeyecek biri yoktur

Haberin Devamı

Okurumuz Sn. Seray H. “Osmangazi İlçesi Dikkaldırım Mahallesi sakiniyim. Köşenizdeki yayımlarınız sonrası dikkati çekmişti. Dikkaldırım Caddesi Yeşiller Apartmanı No. 39 önüne denk düşen kaldırıma ekilmiş olan borunun büyüyememiş olmasını üzülerek izliyorum! Üç yıl oldu sanırım. Yazık! Bodur boruya bakım yapıp büyümesine vesile olmak çok mu zor.” Sn. H’ye katılıyorum!

BEŞ AY SONRA…

Buna müdahale etmeyecek biri yoktur

Okurumuz Sn. Özlem Sağlam: “Kardeşimin dublör olduğu kaldırımdaki çukuru 19 Haziran 2018 saat 11:30 da çekmiştim. O zamandan bu zamana kadar o çukuru kapattırma mücadelesinde başarı elde edemedim! Bana destek verir misiniz? Sağ olunuz. Adres; Osmangazi İlçesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi Sakarya Mahallesi Uluyol Kent Meydanı otobüs durağı. Selamlar” Umarım faydamız olur Sn. Sağlam!

KONAK’A NİYE KİMSE BAKMIYOR

Buna müdahale etmeyecek biri yoktur
Buna müdahale etmeyecek biri yoktur

Okurumuz Doçent Doktor Sn. B. A öyle bir şey diyor ki… Özetimle aktarıyorum. “Sayın, Kösle mahallem de olan Konak Pazar yeri, semtin en büyük pazarlarından biridir. Çarpık yapılaşmaya örnek olarak gösterebileceğim pazar yeri için araç park alanı ayrılmamış olması ayrı bir muammadır! Araçlar yayaların güvenle yürüyebilmesi gereken kaldırımlara park etmektedir. Ve kaldırım taşlarının neredeyse tamamı paramparça edilmiş durumdadır… Köşenizde bu konuya onlarca kez yer vermiş olmanıza rağmen yetkililer için sıradan bir olaymış gibi kanıksanmış olmalı ki 25.11.2018 Pazar günü de aynı görüntüye tanık olduk… ”

Haberin Devamı

KAPAĞI ARAYANLARA HATIRLATMA

SPONSOR ARIYORUZ ALİNUR AKTAŞ BAŞKAN başlıklı yayımımızdan sonra ilgili çukurun kapatıldığını gördüm. Teşekkür ediyorum. Bu arada; menhol kapağının sahibi olan kuruma hatırlatayım, Şayet bir gün kapağınızı arar da bulamazsanız; onun üzerine asfalt atıldı haberiniz olsun! 

Yazarın Tüm Yazıları