‘Boya’ desen boyamazlar!

Okurumuz Hikmet Uzun’un şikâyeti var.

Haberin Devamı

‘Boya’ desen boyamazlar

Şikâyetinde ise “İnönü Caddesi üzerindeki Demirtaşpaşa İpekböceği İstasyonu karşısındaki bariyerlere iki yıl önce bir araç çarpmıştı. En nihayetinde de bir ekip iki ya da üç ay önce geldi ve çarpık bariyeri boyayarak gitti! O bariyerin ucu kaldırımda yürüyen vatandaş için risk oluşturmaktadır. Bu esnada; ilgilisine desek ki ‘gelin bu bariyeri boyayın’ inanın boyamazlar. Boş işlerle uğraşmakta üzerimize yok!” diyor.

ONARILMAYAN KALDIRIM

‘Boya’ desen boyamazlar

OKURLARIMIZDAN olan Sami Arabacı, özetimle şöyle diyor: “Nilüfer ilçesi İzmir Yolu Caddesi No: 263 önündeki (Metro Grossmarket önü) kaldırım yıllardır görselliğe ters düşen vaziyettedir. Bursa istikametinden İzmir’e de gidiş yapan herkesin dikkatini çekeceğini düşündüğüm (En azından benim dikkatimi çekiyor) bu duruma neden müdahale edilmiyor ki?” Biraz sabır lütfen Sami Arabacı!

Haberin Devamı

BU DUVARI GÖREN YOK MU?

‘Boya’ desen boyamazlar

ADININ açıklanmasını istemeyen bir kamu çalışanı olan okurumuz bakınız ne diyor: “Yıldırım ilçesi Namazgah Mahallesi’ndeki, Namazgah İhsan Dikmen İlkokulu’nun duvarında ciddi boyutta çatlamalar var. O duvar birilerinin üzerine yıkılmadan onarılmalıdır. Ayrıcı bunu neden kimse görmez?” Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün dikkatlerine. O okulun duvarında tehlike var...

3’Ü BİR ARADA!

‘Boya’ desen boyamazlar

HÜRRİYET Bursa okuru Aycan Temelli, “Ya kaldırın ya da onarın diyor” ve ekliyor: “Işıklar Askeri Lisesi’ tanımlı belediye otobüs durak levhası; paslı, bakımsız ve de Pisa Kulesi gibi eğimli haldedir. Tespitime ve de kanıt olan fotoğrafıma istinaden şikâyetimde haklı olduğum kanaatindeyim. Beraberinde de BURULAŞ’ın bu konularda gerekli kontrolleri yapmadığını düşünüyorum.”

Haberin Devamı

UEDAŞ NE DERSİNİZ BU İŞE?

‘Boya’ desen boyamazlar

HÜRRİYET Bursa gazetesi abonesi olan Yusuf Ziya Kızmaz’ın sorusuna yanıt bulmak umuduyla, diyor ki: “Nilüfer ilçesi Ahıska Caddesi 3 numaralı belediye otobüs durağı karşındaki yol ortasında kalan yeşil alanda boylu boyunca yatan direk var. Hurdacılar her yeni günde bu direğin bir yerini zar zor söküp götürüyorlar. Direğin sorumlusu olan UEDAŞ’ın bakım ve onarım ekibinde kesici aletler vardır. Diyorum ki bu direği parçalasınlar da hurdacıların taşıma işi kolay olsun!” UEDAŞ, ne dersiniz bu işe?

Yazarın Tüm Yazıları