Bize yakışmıyor

Genç okurlarımızdan olan Abdülkadir Yıldırım ve Barış Varsak bakınız ne diyor: “Muhammet Abi. Yıldırım İlçesi Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi üzerindeki dinlenme parkında bulunan çeşmenin hem açma aparatı yok hem de kurnasının içi pek hoş değil!

Haberin Devamı

Bize yakışmıyor
İşin en üzücü yanı ise böylesine bakımsız bir çeşmeye, şehitlerimizden olan Dnz. P. Ast Sb. Çvş Hasan Hüseyin Taşdemir’in isminin verilmiş olması. Şehidimizin ismine yakışan bir çeşme rica ediyoruz.” sahiplenmeniz için teşekkür ediyorum gençler.

UÇAK MI İNMİŞ!

Bize yakışmıyor
Okurumuz Emine Ayhan: “Osmangazi İlçesi Orhanbey Mahalesi Uçak Sokak’ta hizmet veren Türk Hava Kurumu Bursa Şubesi’nin önüne uçak mı inmiş acaba? (!)” Büyükşehir Belediyesi’nin dikkatlerine sunulur…

GÖREN YOK MU?

Bize yakışmıyor
Okurumuz Gizem Özgün: “Nilüfer İlçesi Liman Caddesi Selçuk Ecza Deposu önündeki kaldırıma benzeyen alandan her geçişimde moralim bozuluyor! Hele bir de yağmurluysa hava... Bir yanda vale kulübesi, bir yanda gölü aratmayan zemin! Bunları gören yok mu?” Yetkililere duyurulur.

Haberin Devamı

BAŞKA SÖZE GEREK YOK

Bize yakışmıyor
Bir kamu çalışanı olan okurumuz özetimle bakınız ne diyor: “Rica ediyorum fotoğrafıma çok ama çok iyi bakınız ne olur. Burası dağ başı değil. Burası Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahallesi Emniyet Caddesi. Ya da başka bir tarifle; yüz metre doğusunda Nilüfer Belediyesi, 50 metre kuzeyinde Nilüfer İlçe Kaymakamlığı, 20 metre batısında da Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü var. Başka söze gerek yok.”

 HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Bize yakışmıyor
Bize yakışmıyor
BAHÇIVAN MAKASIYLA MI DOLAŞALIM’ başlıklı sorun değerlendirilmiştir. Temizlik İşleri Şefi Hicabi Güner’e aktarılan konu aktarımımızla birlikte aynı saatler içinde sorun giderilmiştir. Saygılarımızla. Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü.” Sn. Güner ve ekibine; teşekkür ediyorum. Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü Uzmanı Bayram Adaletsever’e de ayrıca teşekkür ediyorum.

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları