Beni dikkate almayın siz!

Mühendis değilim. Dolayısıyla mühendislik konularında yorum yapmam uygun olmayacağı gibi doğru da olmaz.

Haberin Devamı

Beni dikkate almayın siz
Beni dikkate almayın siz
Benim ki huy işte. Karışmadan edemiyorum, kusura bakmayın. Siz beni pek dikkate almayın! Ancak; D 200 - E 90 Karayolu üzeri, Kurşunlu / Pazaryeri yol ayrımı (İnegöl gidiş istikameti) yanında bulunan tünel bağlantı noktasına atılan kalıp betonunun, demir bağlantılarını da kopartarak bir yerlere gitme hazırlığı içinde bulunduğuna kanaat getiriyorum. Sanırım bunun da çok yakın zamanda gerçekleşeceğini düşünüyorum! Kıymetli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü belirttiğim gibi; karışmadan edemiyorum. “Can çıkar huy çıkmaz” derler ya. Bu da böyle bir şey olsa gerek. Huy işte. Beni dikkate almayın siz. Bir şey olacağı yok!

 RAHAT NEFES ALABİLECEKLER Mİ?

Haberin Devamı

Beni dikkate almayın siz
Okurlarımızdan olan Tansel Ilgazlı: “BOSAB’ın (Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi) samimi ve düzgün şekilde denetlenmesini rica ediyorum. Çünkü alanda bulunan onlarca fabrikanın bacalarında filtre sistemi yok. ‘Var’ diyen olursa da sabahın erken saatlerinde ve de akşam mesai bitiminde buralara uğrasın. Uğrasınlar bakalım rahat nefes alabilecekler mi? (!) diyor…

 NE OLACAK BİZİM HALİMİZ

Beni dikkate almayın siz
Hürriyet Bursa gazetesi abonesi olan Ecrin Alıcı’nın e-postasını özetimle aktarıyorum: “Fotoğrafımda görmüş olduğunuz çöp yığınları da şehrimizin en büyük alışveriş merkezi olan CarrefourSA (İzmir Yolu Caddesi üzeri) önündeki yeşil alandadır. İnanın korkmaya başladım artık! Ne olacak bizim halimiz?”

DİLENCİ FURYASI TAM GAZ!

Beni dikkate almayın siz
Okurlarımızdan olan Y. Ş., “Kentimizi saran dilenci furyasına birilerinin dur deme vakti ne vakit gelecek? Yetkililerin bir korkuları olmayabilir. Ancak biz çok korkuyoruz bu gidişattan. Derdimizi ‘kime anlatalım?’ demiyorum! Dertliyiz ve derdimizi yetkililere ihbar ediyoruz. Bizi duyun ve bize sahip çıkın” diyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Sadık Kibar’ın dikkatlerine… Okurumuz yerden göğe kadar haklı. Bursa dilencilere teslim olmuş durumda!

Yazarın Tüm Yazıları