Alaaddin’in sihirli yatağı Bursa’da!

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi diyetisyen Gülşen Irmak, özetimle şöyle diyor:

Haberin Devamı

 

Alaaddin’in sihirli yatağı Bursa’da
“Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki; Nilüfer Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi gerçekten çok şanslı! Alaaddin’in, sihirli yatağını ‘Görme Engelli Vatandaş Taşları’ üzerine koymuş olduğunu gördüm! Görme engeli olan kardeşlerimizin bu uçan yatağa binerek yollarına devam edebilecek olmaları gerçekten takdire şayandır. Ne güzel bir hizmet bu böyle. Sağ olasın Alaaddin! Dolayısıyla bu değerli hizmeti için Alaaddin’e bir kere Alaaddin’e bu izni veren kıymetli belediye başkanlarına yüz kere teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız!”
Sizinle aynı görüşteyim Gülşen Irmak. Fotoğrafınızı inceledim de... Yatağa alternatif bile var baksanıza! Yatağı beğenmeyene motosiklet, motosikleti beğenmeyene arabalar... Tek merak ettiğim o araçlar da uçuyor mu acaba(!)

Haberin Devamı

ÇUKURA CEZA VERECEK YETKİLİ ARANIYOR!

Alaaddin’in sihirli yatağı Bursa’da
Bir şirkette yönetici olan okurumuz Hasan İskitoğlu, bakınız ne diyor: “Özellikle araç sahiplerini bir konu hakkında dikkatli olmaya davet ediyorum. Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Caddesi (Doruk Hastanesi önü) üzerindeki çukur oldukça derin olup can ve malımıza muhtelif ziyanlar verebilir. Canımıza ve malımıza kastı olan çukura ceza verilmelidir!”

O YIL DA BU YILDIR!

Alaaddin’in sihirli yatağı Bursa’da
Okurlarımızdan olan bir holding direktörü A. A. “Osmangazi ilçesi İnönü Caddesi üzerindeki (İş Bankası önü) kaldırımın önünde toplanan su birikintisi yayaların eziyet görmesine sebep olmaktadır. İzlediğim kadarıyla bu oluşum dört yıldır böyledir. Gerekli olan onarıcı çalışmanın yapılmasını rica ediyorum.”
A. A. beş yıldan dört yıl çıkartırsak bir yıl kalmış olur. Bir yıl da içinde bulunduğumuz yıldır. Bu yıl da beş yıla çok yakındır. O yıl da bu yıldır. Merak etmeyin yakın zamanda onarılır!

Haberin Devamı

TAŞLARDA SAYGI KALMAYINCA…

Alaaddin’in sihirli yatağı Bursa’da
Alaaddin’in sihirli yatağı Bursa’da
Adının açıklanmasını istemeyen belediye çalışanı: “Yıldırım Belediyesi yanındaki belediye otopark girişine döşenen taşlara bir haller olmaya başladı. Artık taşların da saygısı kalmadı!” diyor.

HÜRRİYET YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

“AYVALI AĞLAMAMALI başlıklı yazı üzerine kamuoyuna açıklama ihtiyacı duyulmuştur. Yazınıza konu olan Özlüce’deki Ayvalı Dere üzerindeki tarihi taş köprünün bakımı-onarımı hakkında Nilüfer Belediyesi bugüne kadar gereken hassasiyeti göstermiştir. Nilüfer Belediyesi söz konusu tarihi köprüyle ilgili rölöve, restitüsyon ve restorasyon projelerini hazırlayıp, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün uygun görüşü ile Koruma Bölge Kurulu’ndan onay almıştır. Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nün isteği doğrultusunda yapılması gereken menfez projesi Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanmıştır. Hazırlanan proje Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’nce uygun bulunmamış, revizesi istenmiştir. Bu nedenle çalışmalara başlanamamıştır. Söz konusu dereyle ilgili uygulama çalışmaları Bursa Karayolların 14 Bölge Müdürlüğü sorumluluğundadır. Nilüfer Belediyesi olarak konunun takipçisi olacağımızı belirtir, okurunuz olan Emekli Öğretmen Albay Mustafa Aytaç’a teşekkür ederiz. Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu”
Açıklamanız için teşekkür ediyorum Nilüfer Belediyesi. Umarım köprü göçmeden biran evvel çalışmalar başlar! Kolay gelsin…

Yazarın Tüm Yazıları