Takastan aldığı villayı da satıyor

Acun Ilıcalı, Kuruçeşme’deki lüks villasını işadamı Mustafa Aktaş’a satmıştı. Aktaş paranın yarısını peşin ödemiş, kalanını ise takas yoluyla karşılamıştı. Gizliliğini koruyan bu takasın, Ulus Yeşil Evler’deki tripleks villa ile yapıldığı ortaya çıktı! Ilıcalı, şimdi o villayı da satışa çıkardı.

Haberin Devamı

Takastan aldığı villayı da satıyorBir süre önce Kuruçeşme’deki villasını 16.8 milyon dolara satan Acun Ilıcalı, o satıştan takas yoluyla sahip olduğu Ulus Yeşil Evler’deki tripleks villayı da satışa çıkardı. Boşanırken Şeyma Subaşı’na verdiği iddia edilen Kuruçeşme’deki villayı işadamı Mustafa Aktaş’a satan Ilıcalı, bu satış için Aktaş’tan 8.4 milyon dolar nakit ile Ulus’taki villayı almıştı.
Eylül ayında yapılan satışın ardından Ilıcalı, Aktaş’tan aldığı villayı da elinden çıkarmak için harekete geçti. Üç katlı, havuzlu villa için 5 milyon dolar isteyen ünlü televizyoncu, 3.4 milyon dolar zarar etmiş gibi görünüyor.
Dijital platformu için harıl harıl çalışan Ilıcalı, gayrimenkullerini nakde çevirerek belki de yatırımını büyütmeyi hedefliyordur...
Takastan aldığı villayı da satıyor
Ünlü avukattan şiir kitabı

Haberin Devamı

Önder Hukuk Bürosu’nun kurucusu avukat Edip Önder, yazdığı tüm şiirleri bir kitapta topladı. Sanat ve edebiyata merakıyla bilinen Önder, 35 yıllık avukatlık mesleğinde gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettirmiş bir isim. Galatasaray Spor Kulübü’nde bir dönem yöneticilik de yapan ünlü avukat, yazdığı şiir kitabı “Bence”nin gelirini kurucusu ve başkan yardımcısı olduğu Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlayacak.Takastan aldığı villayı da satıyor
Faslı gelin geldi

Gece hayatında bir döneme damgasını vuran Şamdan’ın sahibi merhum işletmeci Mehmet Tuna’nın kendi adını taşıyan oğlu Mehmet Tuna, gönlünü Faslı bir kıza kaptırmış. Fransa’nın Nice şehrinde eğitimine devam eden Mehmet Tuna, okulda tanıştığı Selma Alkandry ile birlikteymiş. Pandemi nedeniyle bir süre ayrı kalan gençler, geçtiğimiz günlerde kavuşmuş.
Takastan aldığı villayı da satıyor
Annesi Klinik Psikolog Şehnaz Tuna’ya durumu anlatan Mehmet Tuna, sevgilisiyle evlenmek istediğini söylemiş. Ve Faslı gelini, hem annesiyle hem de kardeşleriyle tanıştırmış. Tuna, hep birlikte yenilen yemeğin ardından kız arkadaşına sürpriz yaparak evlenme teklif etmiş. Çok şaşıran Selma Alkandry de teklifi kabul etmiş.
Aile arasında yüzük takan çift, evlenmek için okullarının bitmesini bekliyormuş. İkisine de mutluluk diliyorum.
Takastan aldığı villayı da satıyor
Mehmet Tuna

Haberin Devamı

Dünyaya örnek oldu

Hayati tehlikesi olan hastalıklarla mücadele eden çocuklara yönelik uluslararası bir oluşum olan Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish Türkiye), pandemi döneminde yaptığı inovatif iyilik projeleriyle dikkatleri üzerine çekti.
Bu dönemde hayata geçirilen yenilikçi çalışmalar sayesinde hem dilekleri gerçekleşen çocuk sayısında ciddi artış sağlandı hem de Türkiye’de yapılan çalışmalar tüm dünyada ses getirmeye başladı.
Bunun sonucu olarak da Türkiye, kasım ayında derneğin dünyadaki tüm üyelerinin temsil edildiği 2020 Re Imagine Virtual Summit’te Make-A-Wish’in “En Güçlendirilmiş Operasyon / Most Powered-Up Affiliates” ödülünü alan dört ülkeden biri oldu.
Takastan aldığı villayı da satıyor

 

 

Yazarın Tüm Yazıları