Son dakika golü

Şahan Gökbakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediyelerin yardım kampanyalarına tepki gösterdiği konuşmasının hemen ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kampanyasına 16 bin lira bağışta bulundu.

Haberin Devamı

Son dakika golü

Gişeye yönelik filmleriyle eleştiriler alan Şahan Gökbakar, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri ile Sağlık Bakanlığı’nın başlattığı yardım kampanyalarına bağış yaptı.

Bağışların dekontlarını sosyal medyada yayınlayan Gökbakar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı yardımın miktarını silmeyi unutunca 16 bin lira bağışladığı ortaya çıktı.

Son dakika golü
Bu arada Şahan’ın, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle durdurulan belediye kampanyalarına yaptığı yardımın zamanlaması da tartışma yarattı.
Ünlü komedyenin bağışları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Mart’ta yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında belediyelerin yardım kampanyalarına tepki göstermesinin hemen ardından yaptığı fark edildi.

Haberin Devamı

Babasının evinde inzivaya çekildi

Melis Gürsoy’dan boşanmak üzere olan Ali Gürsoy’un gizemli sevgilisinin kim olduğunu öğrendim. İşadamı bir süredir Gonca Ünsal’la birlikte.

Melis ve Ali Gürsoy çifti, 2008 yılında dillere destan bir düğünle evlenmiş ve iki çocuk sahibi olmuştu. Evliliğini bitirme kararı alan Ali Gürsoy’un, Gonca Ünsal’la yeni bir aşka yelken açtığını öğrendim. Ünsal’la ilişkisini gözlerden uzak yaşayan Gürsoy, bir süre önce de eşiyle oturduğu evden ayrılıp babası Ergun Gürsoy’un yanına yerleşmiş.

Son dakika golü
Ali-Melis Gürsoy

BOŞANAMIYORLAR 
Akkök Holding Başkan Vekili Nilüfer Dinçkök Çiftçi’nin kızı olan Melis Gürsoy’un, Ali Gürsoy’un peşine dedektif taktığı iddia edilmişti. Uzun zamandır evliliklerinin kötü gittiği söylenen çift, boşanma davasını açtı açmasına ancak koronavirüs salgını yüzünden adliyelerin kapanması nedeniyle boşanamıyorlar. Ali Bey de bu süreçte hem her şeyden uzaklaşmak hem de kendini karantinaya almak için babasının evinde inzivaya çekilmiş.
Son dakika golü
Gonca Ãœnsal

Az kalsın ceza yiyecekti

Haberin Devamı

Koronavirüs nedeniyle zor günler yaşamaya devam ediyoruz. Salgının daha fazla yayılmaması için alınan tedbirler gün geçtikçe hayatlarımızı daha çok kısıtlıyor. Ama bu illetten kurtulmanın tek çaresi de devletin aldığı tedbirlere harfiyen uymak.

Tüm uyarılara raÄŸmen Ä°stanbul’un sahillerinde yürüyüş yapmak isteyenlerin artması, kolluk kuvvetleri ve zabıtaları harekete geçirdi. Sözlü uyarılar çok etkili olmayınca ceza sistemine geçildi. O cezalardan az kalsın Verda Penso da nasibini alacaktı... Karantina kurallarına uyan Verda Penso zor günleri evinde seramik ve resim yaparak geçirirken, arada alışveriÅŸ için kısa süreliÄŸine de olsa sokaÄŸa çıkıyormuÅŸ. DuyduÄŸuma göre geçen gün de eÅŸofmanlarını giyip evinden yürüyerek Bebek sahilinde bulunan eczaneye gitmiÅŸ. Ancak dönüş yolunda kolluk kuvvetleri tarafından çevrilmiÅŸ. Kabahatler Kanunu’na göre yazılacak 392 liralık cezadan ise durumu görevlilere anlatınca kurtulmuÅŸ.Â
Kolluk kuvvetlerini gösterdikleri hassasiyet nedeniyle tebrik ediyorum. Verda Hanım’a da geçmiş olsun diyorum.
Son dakika golü

 

Yazarın Tüm Yazıları