Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluşacak

Gizem Sabancı ve Koray Helvacıoğlu’nun 12 Eylül’de Çırağan Sarayı’nda yapılacak düğün töreni, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini buluşturacak.

Haberin Devamı

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluşacak

İşadamı Kaya Sabancı’nın Aynur Özderici’yle evliliğinden olan küçük kızı Gizem Sabancı ile 23. Dönem Siirt Milletvekili Ankaralı iş insanı Yılmaz Helvacıoğlu ve eşi Türkay Helvacıoğlu’nun oğulları iç mimar Koray Helvacıoğlu, evlilik hazırlığı yapıyor.
1.5 yıl önce arkadaş ortamında tanışan çift, 20 gün önce aile arasında yapılan bir törenle Bodrum Cennet Koyu’nda bulunan Mandarin Oriental’da nişan yüzüklerini taktı. Çift, yüzük takmak için Gizem Hanım’ın Monako’da yaşayan babası Kaya Sabancı’nın pandemi sonrası yurda dönmesini beklemiş.
12 Eylül’de Çırağan Sarayı’nda yapılacak görkemli düğünde iş ve siyaset dünyasının ünlü isimlerinin bir araya gelmesi bekleniyor.
Sabancı Ailesi’nin çok fazla tanınmayan üyelerinden olan Kaya Sabancı, merhum Hacı Mehmet Sabancı’nın oğlu ve denizcilik deyince Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden olan Yalçın Sabancı’nın kardeşi.

Haberin Devamı

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluşacak

Doğum günü için duygusal mesaj

Fransız işadamı Michel Rosenberg ile evli olan Fatoş Çobanlı Rosenberg, yeni yaşını önceki gün dünyaca ünlü şarkıcı Johnny Hallyday’in eşi ve çocuklarıyla birlikte kutladı. 2017 yılında hayatını kaybeden Fransız şarkıcı Johnny Hallyday ve eşi Laeticia Hallyday, Rosenberg çiftinin yakın arkadaşıydı.

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluşacak

Kızları Jade ve Joy ile birlikte Fatoş Hanım’ın doğum gününü kutlayan Laeticia Hallyday, Instagram’da da duygusal bir mesaj yayınladı: “Bugün aramızda benim çok özlediğim biri var, eminim o da büyük bir coşkuyla senin doğum gününü kutlardı. Sana büyük ihtimalle ‘Je Te Promets’ şarkısını söylerdi. Bu akşam gökyüzüne bak, orada hepsinden daha fazla parlayan iki yıldız göreceksin. Birisi Johnny, diğeri de annen. Onlar çok uzakta değiller, bizi izliyorlar ve bizi koruyorlar.”

Haberin Devamı

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluşacak

Karantina sonrası ilk buluşma

Koronavirüs günlerinde hepimiz mecburen asosyal olduk. İş çıkışı bir mekana gidip dostlarımızla sohbet etmeye hasret kaldık doğrusu.
Geçen akşam bu zinciri kırıp Nişantaşı St. Regis’in terasındaki Spago’ya gittim. Açık hava olduğu için bir nebze olsun rahat sosyalleştik.
Gitmişken mekanın işletmecisi eski dostum Deniz Zengin’le de sohbet ettim.

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluşacak

Mekanda hafta sonları sahneye çıkan Uğurcan Kaya ile hafta içi sahne alan Ata Marin Band’in canlı performansları saat 19.00 gibi başlıyormuş, bizi de davet etti.
Mekanda tüm hijyen kurallarına uyulduğunu da hatırlatır, sosyal hayatınıza geri dönmek isterseniz bir uğrayın derim.

Yeni projelerini planladılar

Haberin Devamı

Karantina sürecinde cemiyet hayatının ünlü isimlerinin sosyal yardımlaşma faaliyetlere de doğal olarak sekteye uğramıştı. Yeniden sosyalleşmeye başladığımız bugünlerde o faaliyetler de yeniden hız kazandı. Monik İpekel’in kurduğu Dönüşüm Platformu, uzun bir aradan sonra ilk buluşmasını önceki gün gerçekleştirdi. Aralarında Jale Balcı, Gülay Kamaz, Serap Sarı ve Ece Kıral’ın da yer aldığı konuklar, normalleşme süreci sonrasında gerçekleştirecekleri projeler hakkında değerlendirmeler yaptı.

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluşacak

Toplantıda dernek üyelerinden Nermin Gül’ün yeni çıkardığı kitabı “Hani Yapamazdım” için de mini bir imza günü düzenlendi. Kitabını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çıkarmayı planlayan, ancak Covid-19 salgını yüzünden erteleyen Gül, kendi başarı hikayesini anlattığı kitabı için “Her kadının kendisinden bir şeyler bulacağı bir kitap olduğunu düşünüyorum. Umarım tüm kadınlara ilham olur” dedi.
Toplantıda, grup üyelerinden Naile Karaaslan için de sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

Yazarın Tüm Yazıları