Paylaş
Konserler öncesi soluğu Bodrum’da alan Mario Frangoulis, lüks bir teknede arkadaşlarıyla tatil yaparken objektiflere yansıdı.

Türk çayı içerken görüntülenen Frangoulis, sadece çayla yetinmedi; halı alışverişi yaptı, tarihi mekânları gezdi ve Bodrum koylarının tadını çıkardı.

Kökleri İstanbul’a dayanan sanatçı, büyükannesinin bir İstanbul hanımefendisi olduğunu sık sık hatırlatarak “İstanbul benim ikinci vatanım” diyor.

Frangoulis, 23 Eylül’de İstanbul Harbiye’de, 25 Eylül’de İzmir Kültürpark’ta, 27 Eylül’de ise Ankara ATO Congresium’da konser verecek.
Aşkın sahnesi!
Gökhan Türkmen’in konserlerinde gelenek haline gelen evlilik teklifleri, geçtiğimiz akşam Antalya Açıkhava’da unutulmaz anlara sahne oldu. “Aşk” şarkısı eşliğinde dört çiftin evlilik teklifi ettiği konserde, binlerce kişi bu romantik anlara tanıklık etti.

2025 boyunca 100’den fazla evlilik teklifine şahitlik eden Türkmen, dinleyicileriyle duygularını paylaşarak “‘Aşk’, sadece dinlenen değil, yaşanan bir şarkıya dönüştü” dedi. Sosyal medyada büyük ilgi gören “Aşk” ise artık yalnızca bir şarkı değil, adeta bir aşk manifestosu haline geldi.
Tabak kırarak stres attı!
Bodrum’un popüler mekânı Ters Köşe, şimdi de İstanbul’un gözde adreslerinden biri oldu. Terminal Kadıköy’de açılan şube, kısa sürede müdavimlerin uğrak yeri haline geldi.

Terminal Kadıköy Yönetim Kurulu Başkanı Pelin Akın Özalp de dostlarını burada ağırlıyor, eğlenceli kutlamalarda tabak kırarak Yunan tavrını da yaşatıyor. Önceki akşam da geleneğe uyarak bol bol tabak kırıp stres attı! İstanbul gece hayatına hızlı bir giriş yapan Ters Köşe, şimdiden şehrin en konuşulan mekânlarından biri olmayı başardı.
Ailece doğum günü sürprizi
Pop müziğin sevilen ismi Atiye, eşi Erol Sebebci’nin doğum gününü ailece kutladı. Ünlü şarkıcı, kendi elleriyle süslediği pastayı eşi için hazırladı ve o anı üç çocuğuyla birlikte çektirdiği fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

Atiye’nin sosyal medya hesabından “İyi ki doğdun” notuyla paylaştığı kare, kısa sürede hayranlarından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
Yeni sezon başlıyor
Şehrin müzik anlayışını dönüştüren Babylon, yeni sezonda da dopdolu bir programla müzikseverleri ağırlıyor. ARTZ, Bill Laurance & Michael League, Gizmo Varillas, Kit Sebastian, Dolapdere Big Gang, Zola Blood, Ari Barokas, Cosmic Crooner ve daha birçok isim Babylon sahnesinde olacak.

Pozitif Vibrations serisi, World Akustik konserleri, keşif sahnesi Babylon Picks ve bu yıl ilk kez gerçekleşecek Glocals seçkisiyle, sezon boyunca yerli ve uluslararası müziğin en özgün örnekleri Babylon’da müzikseverlerle buluşacak.
Paylaş