İspanya’dan geldiler otele yerleştiler

Eylül ayında Barselona’ya taşınan Gülşen-Ozan Çolakoğlu çifti, işleri için geldiği İstanbul’da artık kendi evleri olmadığı için otele yerleşti.

Haberin Devamı

İspanya’dan geldiler otele yerleştiler
Oğulları Azur’un eğitimi için Barselona’ya taşınan ünlü popçu Gülşen ve aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldi. Hatırlarsanız, çiftin Barselona’ya yerleşme kararını ilk ben yazmıştım. Geçen yıl Costa Brava’dan 4 milyon liraya ev alan çift, bir süre İspanya-Türkiye arasında mekik dokumuş, sonrasında da tamamen Barselona’ya taşınmaya karar vermişti.
İspanya’dan geldiler otele yerleştiler
22 BİN TL’YE KİRALAMIŞLAR
Bir çekime katılmak için İstanbul’a gelen aile, Zorlu Center’daki 165 metrekarelik dairelerini kiraya verdikleri için Raffles Hotel’e yerleşmiş. İlk başta dairelerini olduğu gibi tutmaya karar veren ancak sonrasında gelen bir teklifle 22 bin TL karşılığında kiraya veren aile, İstanbul’da kalacakları süre boyunca otelde konaklayacak. Kendi evlerinden çok da uzaklaşmamışlar, Raffles Hotel de yine Zorlu Center’ın içinde!

Haberin Devamı

Nişanlısının yanına uçtu

Cemiyetin güzel ismi Özlem Önal’ın, Amerikalı sevgilisi Stuart Parr’la nişanlandığını ilk benden duymuştunuz hatırlarsanız... Temmuz ayında 50’nci yaş günü partisinde nişanlanan çift, ardından uzun bir yaz tatiline çıkmıştı. Yapımcı olan Parr, sonrasında işlerinin başına New York’a dönmüş, Özlem Önal ise burada kalmayı tercih etmişti.
İspanya’dan geldiler otele yerleştiler
Kasımdan beri ayrı olan nişanlılar, yılbaşı tatili için buluşmuş! New York’a nişanlısının yanına uçan Özlem Önal, Türkiye’den ayrıldığı için buruk ama evine döndüğü için de mutluymuş. Çift, yılbaşını pandemi kaosundan uzakta, New York’un dışındaki evlerinde geçirecekmiş.

Bal markası satışta

Kosifler Oto Pazarlama Müdürü Hilal Kosif Piles’in organik bal işine girdiğini ekim ayında yazmıştım. Çocukları için güvendiği bir arıcıdan bal almayı tercih eden Hilal Hanım, arıcıya yatırım yapmaya karar vermişti.
İspanya’dan geldiler otele yerleştiler
Hazırlıklarını tamamlayan Piles, “JustBeeMade” isimli bal markasını geçtiğimiz günlerde satışa sundu. Munzur Dağları’ndan gelen doğal ham balı şimdilik sadece online olarak satışta ama yakında market raflarında da bulunabilecek.

Haberin Devamı

Eğitime tasarım desteği

Atasun Optik, çocukların eğitimini kolaylaştırmak ve onların başarı oranına katkı sağlamak için başlatılan “Tasarım Beceri Atölyeleri” projesini desteklemeye devam ediyor. 2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü beraberliğinde başladığı proje kapsamında, şubat ayında Beşiktaş’taki Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nda ilk “Tasarım Beceri Atölyesi” açılmıştı.
İspanya’dan geldiler otele yerleştiler
Pandemi dönemine denk gelen sosyal sorumluluk projesi, bakanlık tarafından belirlenecek İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir okulda da uygulanacak. Ardından da ülke genelinde farklı devlet okulları için çalışmalara başlayacaklar. Milli Eğitim Bakanlığı’nın himayesinde yapılan projenin tasarım ve uygulaması ise N8 Proje Reklam A.Ş. Genel Müdürü Ufuk Bilgen’e ait.
Eşit eğitim hakkı için kolları sıvayan tüm gönüllüleri ben de tebrik ediyorum...

Yazarın Tüm Yazıları