Barışmaktan vazgeçti eve tek başına yerleşti

2016 yılında boşanan Önder Öztarhan ve Nazlı Keçili, ilişkilerine ikinci bir şans verip barıştı. Yeniden birlikte yaşamaya karar veren çift, Baltalimanı’nda ev tuttu. Evin tüm dekorasyon işleriyle ilgilenen Keçili, tam taşınacakken Önder Bey’in barışmaktan vazgeçmesiyle yıkıldı! Önder Bey şimdi Nazlı Hanım’ın dekore ettiği o evde tek başına yaşıyor...

Haberin Devamı

Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan ile cemiyet hayatının en güzel kadınlarından Nazlı Keçili, 2002 yılında büyük bir aşkla evlenmiş, çok geçmeden iki çocuk sahibi olmuşlardı. Ancak evlilikleri kısa sürdü, çift çocuklarına rağmen 2016 yılında anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.
Boşanma sonrası çağdaş sanat platformu Artkolik’i kuran Nazlı Hanım, bir yandan işleriyle diğer yandan çocuklarıyla ilgileniyordu. Bu arada boşanan çift, kızları Sahara ve Nazenin için sık sık bir araya geliyor, hatta birlikte tatile bile çıkıyorlardı.
Nazlı Hanım bu süreçte gönlünü yeni aşklara kapatmıştı. Vücut geliştirme sporuyla uğraşan ve fiziksel olarak büyük bir dönüşüm geçiren Önder Bey ise sık sık çapkınlıklarıyla gündeme geliyordu.
Barışmaktan vazgeçti eve tek başına yerleşti
HEYECAN KISA SÜRDÜ
Çift, kısa süre önce yaşadıkları her şeyi geride bırakarak ilişkilerine bir şans tanımaya karar verdi. Öztarhan yeniden birlikte yaşamak için Baltalimanı’nda bir ev de tuttu.
Ancak ne yazık ki bu heyecan kısa sürdü... Şu sıralar herkesin dilinde olan hikayeye göre, Nazlı Keçili evi kendi zevkine göre dayayıp döşemiş, ancak daha taşınmadan Önder Bey barışmaktan vazgeçmiş.
Nazlı Hanım’ı en çok üzen ise Öztarhan’ın evde tek başına yaşamak istemesi...
Nazlı Hanım her detayıyla bizzat ilgilendiği, baştan sona dekore ettiği evde bir gün bile geçirememişken, Önder Bey şu anda evin tadını tek başına çıkarıyor...
Üzerinde servet taşıyor
Türkiye’nin en iyi modelleri arasında gösterilen Özge Ulusoy, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla üzerinde bir servet taşıdığını gözler önüne serdi.
Barışmaktan vazgeçti eve tek başına yerleşti
Ünlü mankenin kazancını lüks mücevher markası Cartier’ye yatırdığı da bu paylaşımla ortaya çıktı!
Fotoğrafta Ulusoy’un bileğinde Cartier’nin ikonik ‘Love’ bilekliğinden üç adet var. Bu bilekliğin tanesinin fiyatı yaklaşık 50 bin dolar. Ünlü manken ayrıca aynı markanın fiyatı 7 bin dolardan başlayan iki adet ‘Juste Un Clou’ çivili bileziğinden takmış.
Rolex saatini, Chanel küpelerini ve yüzüklerini de hesaba katarak Özge’nin lüks bir daire parasını üzerinde taşıdığını rahatlıkla söyleyebilirim...

Anneden evlilik baskısı
Emir Uyar, geçen yaz dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile yaşadığı ilişkiyle gündemdeydi. Ancak bu aşk uzun ömürlü olmadı. Ünlü işadamı, Adriana Lima’dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Elizabeth Vela’ya döndü. Ve çift, barıştıktan sonra Uyar’ın Levent’teki lüks rezidansına birlikte yaşamaya başladı.
Barışmaktan vazgeçti eve tek başına yerleşti
Adriana Lima gibi Brezilyalı olan Elizabeth Vela, ünlü işadamının annesi Sevim Uyar’ın da gözüne girdi. Uyar’ın Çırağan Palace Kempinski’deki Polar Moda adlı mağazasında çalışan Vela, çalışkanlığıyla müstakbel kayınvalidesinin takdirini kazandı.
Bu ilişkiye onay veren Sevim Uyar’ın çifte “Artık evlenin” diye baskı yaptığı konuşuluyor.
Barışmaktan vazgeçti eve tek başına yerleşti

Haberin Devamı

Sanata tam destek

Haberin Devamı

2015 yılından bu yana Mamut Art Project’e destek veren Akkök Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Alize Dinçkök, bu yıl sekizincisi düzenlenecek çağdaş sanat festivali için bir kez daha kolları sıvadı.

Türkiye genelinde bağımsız sanatçılara sergi alanı sunan ve onları sektörün profesyonelleriyle buluşturan Mamut Art için bu yıl yaklaşık 1500 başvuru aldıklarını söyleyen Dinçkök, 25’i kadın toplam 45 sanatçının eserlerini sergileyeceklerini belirtti.

Sadece son 3 yılda 53 bin kişi tarafından ziyaret edilen Mamut Art Project, Alize Dinçkök’ün desteğiyle her geçen yıl büyümeye devam ediyor. Unutmadan şunu da ekleyeyim... Mamut Art Poject, 1-5 Nisan tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta kurulacak 1800 metrekarelik dev çadırda yapılacak.

Barışmaktan vazgeçti eve tek başına yerleşti
   

 

 

Yazarın Tüm Yazıları