Bu yazın en popüler plaj stilleri

Yaz aylarında hayat flip flop diye tabir edilen parmak arası terlikler ile mayo-bikini-pareo arasında geçip gidiyor.

Haberin Devamı

Buna rağmen valizler o kadar kullanılmayacak kıyafetlerle dolup taşıyor ki 3-4 günlük seyahat için bile büyük boy valiz hazırlanıyor.

Bunu pratik haline getirmek, uzun hafta sonu tatillerini kabin içi valizle geçirmek mümkün.

İşin püf noktası, neyi nasıl giyeceğinizi ve valizi ne ile doldurmanız gerektiğini bilmekle başlıyor.

Gün sayısı kadar kombin ve her kombine uygun aynı sandaletle son derece pratik ve şık bir tatil valizi yapabilirsiniz. Ama burada asıl soru, bunları yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiği...

Şimdi plajlarda ne giyilir, bu yazın en trend parçaları neler, valizlerin içinde neler olmalı, hepsini paylaşıyorum.

◊ Poplin veya keten oversize gömlekleri baş tacı etmenizin tam zamanı. Özellikle babanızın, eşinizin veya erkek arkadaşınızın beyaz keten gömlekleri bikini üzerine giyebileceğiniz en cool seçenek. En iyi seçenekleri Massimo Dutti veya Sorbe by Başak Barlas’ta bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

◊ Plajdan doğruca geceye devam edebileceğiniz kimonolar var. Bikini üzerine giyeceğiniz kimonoları gündüz plajda, plaj sonrası ise saçınızı toplayıp, belinize kemer takıp, rujunuzu sürüp yemekte kullanabilirsiniz. Maison La Plage veye Mirela Cerica kimonoları bunların en güzel örneklerinden.

◊ Bu yazın bir başka favori parçası ise havlu kumaştan tasarlanmış, aynı renkten oluşan şort-gömlek takımlar. Bunlar için Zara ve H&M’e bakabilirsiniz.

El örgüsü elbiseler.

Özellikle dar olanları her türlü mayo ve bikini üzerine giyildiğinde dikkati üzerinize çekmeyi başaracaktır. Join Us’ta güzel modeller var.

Desenli pareolar.

Farklı bağlama teknikleri ile aynı gün içinde birçok farklı moda girebileceğiz pareolar sabah farklı, öğle yemeğinde farklı, happy hour’da farklı olmanızı sağlayacak.

Muun Shop’ta hem ebat hem de desen olarak nefis                      seçenekler var.

◊ Yüksek belli bikini altı üzerine giyeceğiniz oversize tişört ile California stili diye tabir ettiğimiz görünüme kavuşup, plajın en cool kadını haline gelebilirsiniz. En iyi seçenekler Common Leisure’da.

◊ 80’lerin favorisi, aynı desenden oluşan bikini ve pareo takımlar yeniden hayatımıza girdi. Eğer bu görünümden hoşlanıyorsanız tercihinizi kısa pareodan yana kullanın derim.

Haberin Devamı

Nur Karaata ve Anais Margaux Paris’te farklı seçenekler mevcut.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları