Sevdiğim adam iki farklı hayat yaşıyormuş

Sevgilim son zamanlarda benden uzaklaşıyordu. Gizlice sosyal medya hesaplarındaki mesajlarını okuduğumda iki farklı hayatı olduğunu anladım.

Haberin Devamı

Ben 20 yaşında genç bir kızım. Üniversitede okuyorum ve okuldayken erkek arkadaşımla tanıştım. Kısa bir süre sonra da birbirimizi sevdik. İki yıldır beraberdik, beni ailesiyle tanıştıracaktı.

Ben de onu kendi ailemle... İlişkimiz gayet ciddiydi. Onun beni sevdiğinden bir an olsun şüphe duymadım çünkü her fırsatta sevgisini gösteriyordu. Her an yanımdaydı, beni asla kırmazdı, her dediğimi yapardı. 

En zor zamanlarında arkasında hep ben vardım. Okuldaki süreçte, ailevi sorunlarda olsun hep ben yanındaydım.

Son 3 aydır birden çok değişti. Benden uzaklaştığını fark ettim ve ona söylediğimde “Üzülme, söz veriyorum her şey değişecek. Az kaldı, her şey istediğin gibi olacak” dedi.

Son zamanlarda sık sık ortadan kayboluyordu. Bir an bile benden uzaklaşmayan insan, günlerce aramıyor, telefonlarıma çıkmıyordu. Üstelik bana kilo aldığımı, kendime eskisi gibi bakmadığımı söyleyip duruyordu. Bir gün özür diledi, beni kaybetmek istemediğini ve çok sevdiğini söyledi. İnandım.

Haberin Devamı

Daha sonra sosyal medya şifrelerini değiştirdi. Bir şekilde yardım aldım ve hesaplarına girebildim. Gördüm ki benim dışımda birçok kişiyle yazışmış.

Kadınlarla da erkeklerle de samimi mesajlaşmaları var. Ve gizli mesajlarına de ulaştım. O an hayatımın şokunu yaşadım. İki ay kadar önce bir erkek arkadaş edinmiş.

Onunla resmen sevgili olup fotoğraflar çektirmiş ve mesajlaşmış.

Mesajlaştığı kızlardan birine ise yazdım, durumu anlattım. O da bana bildiklerini... Ondan her şeyi beklerdim ama bu şekilde aldatacağına asla inanmazdım.

Demek ki sevdiğim genç iki ruhlu bir insanmış. Demek ki çift kişilikli biriymiş. Beni o kadar severken, bana kıyamazken, her an yanımda olmak isterken, gelecek hayalleri kurarken, demek ki bir yandan da erkeklerle ve başka kadınlarla beraber oluyormuş.

Tabii hemen onu karşıma aldım ve her şeyi bildiğimi anlattım. İnkar etti, “Ben böyle bir şey yapmadım, bu kızı da tanımıyorum” dedi. Ama tabii öfkelendi ve kötü sözler söylemeye başladı.

Ona inanmadığım ve bu kim olduğu belirsiz kıza inandığım için bana ağzına geleni söyledi. Çekti gitti ve bir daha da aramadı. Aklım almıyor, ağlamaktan gözlerim kapandı.

Haberin Devamı

Bu olaylardan sonra onunla bir daha görüşmek istemedim. Kendimi küçük düşürmemek için okulda bile karşısına çıkmaktan kaçınıyorum. Canım yanıyor, yüreğim acıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum.

En kötüsü de beni yalnızca kızlarla değil, erkeklerle de aldattığı için hiçbir zaman ikinci şansımızın olamayacağı. Onu unutmak için ne yapabilirim abla?

Rumuz: Şoktayım

YANIT

Sevgili kızım, haklısın, seninki geri dönülemeyecek bir durum. Dediğin gibi seni diyelim ki dayanamayıp bir heyecana kapıldı ve bir başka kızla aldattı. Belki bir şekilde onu affedebilirdin. Ancak hem kızlarla hem de hemcinsleriyle birliktelik yaşaması onun bu tür eğilimleri olduğunu gösteriyor.

Haberin Devamı

Bu da ilerisi için elbette onunla bir evlilik hayali kuramayacağın anlamına geliyor.

Üstelik sana kötü davranarak, aranızda bir arkadaşlığın bile kalmasını istememiş. Büyük ihtimalle onun gerçek hayatını öğrenmen onu aşırı şekilde öfkelendirmiş.

Ancak yine de bir düşün istersen. Bu durumu öğrenmen elbette ki senin hayrına olmuş.

Yaşadığın hayal kırıklığı, ihanete uğraman seni çok yıpratmış bile olsa, bunları şu sırada anlaman çok iyi olmuş. Ya her şeye rağmen evlenme hazırlığı içinde olsaydınız, onu ailene tanıştırsaydın ve bütün bunlar o zaman su yüzüne çıksaydı? Bence “her işte bir hayır vardır” diyebilmelisin.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları