Kız arkadaşım evlenme teklifi edecekken ayrıldı

Ailemin sorunlarıyla ilgilenmekten kız arkadaşıma yeterince vakit ayıramadım. Tam ona evlenme teklif edeceğim zaman benden ayrıldı. Ama ben onu hâlâ çok seviyorum...

Haberin Devamı

Uzun bir süreden sonra gerçekten birini sevdim.10 aylık bir ilişkimiz oldu. Onunlayken çok mutluydum.
Kız arkadaşımla çok uyumlu olduğumuzu düşünüyordum ve çok seviyordum. Son zamanlarda ailemin sorunlarıyla ilgilenirken ona fazla zaman ayıramadım, farkındaydım.
İstediği sıklıkta buluşamıyorduk, onu her gün arayamıyordum...
Ona ayrıntı vermemiştim ama beni anladığını düşünüyordum ki bir gün moralinin bozuk olduğunu hissettim. “Neyin var” diye sordum, “Bir şeyim yok” dedi. Fakat akşam mesajlaşırken, “Senin bana davrandığın gibi davranıyorum” dedi ve sonrasında benden ayrılmak istediğini söyledi.
Oysa benden ayrılmasaydı 15 gün sonra yani 14 Şubat’ta bundan sonraki ömrünü benimle geçirmesini isteyecektim.
Mesajında “Kararlıyım” dedi ve bitirdi. Ben yine de ikinci bir şans istedim. En azından son defa yüz yüze konuşmak istedim ama o reddetti.
Üstelik beni, ona ulaşabileceğim her kanaldan engelledi. Bütün bunlar gerçekleşeli tam 2 ay olacak.
Yine de geri döner umuduyla bekliyorum...
◊ Rumuz: Baki

YANIT

Haberin Devamı

Sevgili okurum, siz erkekler genç bir kadının neler hissettiğini, nelerden etkilendiğini ve nelere çok kırıldığını ne yazık ki iş işten geçtikten sonra bile anlayamıyorsunuz. Bu genç hanım senden ilgi ve sevgi bekliyormuş...
Ne yazık ki, sen ailenin sorunları nedeniyle, ona karşı oldukça uzak davranmışsın. O senden ilgi beklerken sen ona beklediği sıcaklığı verememişsin.
Belki ona sevdiğini bile söylemeyi ihmal etmişsin. Hep ileri bir tarihe atmışsın ona söylemeyi, zamanının çoğunu ailenin sorunlarıyla uğraşmakla geçirmişsin.
Bilmem ama bu sorunlar her neyse, senin için çok önemli bile olsa, bunu ona anlatabilirdin, bir süreliğine kafanın bunlarla meşgul olduğunu söyleyebilirdin.
Seni anlayacağından eminim. Ama senin garip tavırlarını, uzak ve soğuk tutumunu, onu aramayışına, beklentilerine karşılık vermeyişine o bambaşka anlamlar yüklemiştir.
Böyle durumlarda kadınlar hemen ikinci bir kadının varlığından şüphelenir. Senin bu soğukluğunu o başkasına ilgi duyduğun şeklinde yorumlamış olmalı.
Oysa sen 14 Şubat’ta ona evlenme teklif edecek kadar onu seviyormuşsun. Ama o bunu hiç bilememiş. Senden beklediği sevgi ve ilgiyi görmediği için sonunda senden kopmuş.
Şimdi de onu tekrar kazanmak istiyorsun... Hâlâ onu böylesine severken ve kaybettiğin için büyük pişmanlık duyarken, bilmem ona tüm bu duygularını açtın mı? Ona evlenmek istediğinden söz ettin mi?
Pişmanlığını, ailenle olan sorunlarını anlattın mı? Yoksa bunları kendine mi saklıyorsun hâlâ...
Belki ona ulaşabileceğin bir adres vardır, bir e-mail adresi mesela... Ya da doğrudan ev, iş adresi... Mutlaka sosyal medya ya da telefon olması gerekmiyor ya... Bir de bu yolu dene bakalım sevgili okurum.

 

Yazarın Tüm Yazıları