Gizli aşk yaşadığım kişi değişmeye başladı

Gizli aşk yaşadığım biri var. İkimiz de evliyiz ve 4 yıldır ilişkimizi yürütüyoruz. Ama kendisinin son zamanlarda değiştiğini fark ettim. Maddiyata düşkün bir insana dönüştü.

Haberin Devamı

Merhaba Güzin Abla, evli bir adamım. Yine evli bir kadınla 4 yıla yakın süredir görüşüyoruz. Bu kişi ilk iki yıl bana aşırı düşkündü. Mesela cinsel ilişki yaşamayı ilk o istedi ve her şey onun arzusuyla başladı.
Bazı ufak tefek tartışmalardan sonra soğuduğunu söyledi ama bu süreçte hiç ayrılmadık.
Çalıştığı işten zaman zaman izin alıp gelmeler, gün boyu birlikte zaman geçirmeler devam etti, hâlâ da devam ediyor.
Gördüğüm her şeyi ona almak istiyorum, alıyorum da. Parfümler, kıyafetler, ayakkabılar...
Ona harçlık da veriyorum, evinin mutfak ihtiyaçlarını da alıyorum sıklıkla.
Geçenlerde hesabına 100 lira yatırdım. Bana “Ne bu böyle, çocuğa 100 lira verirler, sevgiliye değil” diye tepki gösterdi.
Sonrasında bazı atışmalarımız oldu. Yazıştık. Size o yazışmalardan birini gönderiyorum. Yorumunuzu çok merak ediyorum:
“Bak canımın içi, neyine gelip senin olacağım? Rica ederim kendimizi kandırmayalım... Canın istediğinde verdiğin 100 TL’ye mi geleceğim? Gerçekten lafla peynir gemisi yürümez. Beni ne kadar düşündüğünü, hayal ettiğini her zaman söylüyorsun. Ben tamamen senin olunca sen bana nasıl bir hayat sağlayacaksın? Bugüne kadar maddi rahatlık mı verdin? Ya da güven mi verdin? Arada bir verdiğin 100 TL ile ya da çocuğuma aldığın abur cubur ile mi olacak bunlar? Sonra “evde misin, bir şey ister misin?” diye sormalarına mı sana geleceğimi, senin olacağımı bekliyorsun? Zaman gerçekten her şeyi gösteriyor. 4 yıl oluyor nerdeyse. Arkamda dağ gibi duran bir erkek olamadın hiçbir zaman.”
◊ Rumuz: Sevgiden maddiyata dönüş

YANIT

Haberin Devamı

Beyefendi, bu olayın tamamı yanlış.
Size özel bir mektubu bana göndermenizden başlayarak, ikinizin de evli olduğunuz halde, 4 yıl boyunca yaşadığınız yasak aşka kadar her şey...
Onun size ilgi duyması, ilk adımı onun atmış olması, hatta cinsel ilişki isteğinin ilk olarak ondan gelmesi bu olayın yanlışlığını örtmez.
Sanırım siz ona bazı vaatlerde bulunmuşsunuz; onunla evlenmeye ve ona iyi bir hayat vermeye hazır olduğunuzu söylemiş olmalısınız. Onun da bu 4 yıl boyunca belli ki sizden maddi beklentileri olmuş.
Onun eşiyle arasındaki durumu bilemiyorum, zaten fazla ayrıntı da vermemişsiniz. Ancak yılların verdiği tecrübeyle, aslında sizin kendi yuvanızı yıkmaya ve eşinizden ayrılmaya hiçbir zaman niyetiniz olmadığını anlayabiliyorum.
Sanırım sevgiliniz olan kişinin durumu sizinkine pek benzemiyor. Onun evliliğinde bazı sorunları var. Anladığım kadarıyla bu sorunların büyük bir kısmı da maddiyata dayalı.
Siz ona hediyeler alarak, bazı ihtiyaçlarını karşılamaya çalışarak onu mutlu ettiğinizi düşünmüşsünüz. Ancak bence o sizden fazlasını istiyormuş.
Size yazdığı mektup aslında her şeyi açıklıyor. Siz daha fazla nasıl bir açıklama istiyorsunuz, bilemedim.
Hem siz, hem de o hanım çok yanlış bir ilişkiye girmişsiniz. Üstelik aranızdaki beraberliğin aşkla, sevgiyle hiçbir ilgisi de yok. En iyisi, hazır bunca yıldır eşleriniz bu ihaneti fark etmemişken bu beraberliği noktalamanız.

Yazarın Tüm Yazıları