Eşimin eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını yakaladım

Eşimin eski sevgilisiyle gizli mesajlarını okudum. Bana “Bir daha olmayacak” dedi. Peki, eşim beni bir daha aldatır mı?

Haberin Devamı

1 yaşında çocuğu olan 30 yaşında bir kadınım. Eşimle severek evlendim ve yaşadığım yerden kalkıp hiç bilmediğim bir başka şehre yerleştim. Daha biz yoldayken eşimin telefonuna ”arkadaş” diye kayıtlı olan bir arama geldi.
Eşime “Bu kim?” diye sorduğumda “Üniversiteden arkadaşım, şimdi çok konuşur açmayayım” diye cevapladı. Evlendikten sonra da ara ara bu arkadaşla mesajlaşmasına şahit oldum. Sonuçta onun bir kadın olduğunu anladım. Bir gece üçte eşimi aradı. Eşim, gerekçe olarak bir akrabasının öldüğünü, çok üzgün olduğu için aradığını söyledi.
O zaman hamileydim ve o kadınla telefonla da olsa konuşmasını istemediğimi belirttim.
Buna rağmen görüşmeler devam etmiş ki birkaç ay önce kadın, aynı gün içinde tam 4 kere aramış. Eşim o sırada başka bir görüşmede olduğu için arama kaydı ekranda kalmış.
Eşim, telefonunun şifresini benden gizlerdi fakat bir gün telefonu açık şekilde uyuyakalmıştı.
Kadının attığı öpücüklü mesajı gördüm: “Günaydın bir tanem, dün gece ilk defa rahat uyudum.”
Eşimin telefonu 10 gün servisteydi ve bir önceki gün gelmişti. Rahat uyudum deme sebebi akşam onunla yazışmasıydı. Eşime, bu mesajın hesabını sordum. Bana şaka yapmış aklınca dedi. Ben görüşmemesi için ısrar ettim. O da kadını engellediğini söyledi. Yine inandım...
Bir gün eşimin parmak dokunuşlarını izleyip telefon şifresini çözdüm. Ertesi günü telefonu şarjdayken WhatsApp konuşmalarını okudum. Yine o kadınla konuşmuştu.
Konuşmalar dışında, kadının çıplak fotoğraflarını attığını gördüm. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sinir krizi geçirdim. Eşim, “Ağladı, yalvardı, peşimi bırakmadı. Bir daha olmayacak” dedi.
O kadına da hakaret edip bana bir daha yazma demiş.
Kadının adını ve soyadını öğrendim. Fotoğrafları yedekledim. Kadın numarasını değiştirmiş. Sosyal medyasını buldum, farklı hesaplardan ekledim ama kabul etmedi.
Sizce eşim beni bir daha aldatır mı? Kadın çocuğumuz olduğunu da biliyor. Buna rağmen yine karşımıza çıkar mı?
◊ Rumuz: Unutmuyorum

YANIT

Haberin Devamı

Sevgili kızım, eşinin bu kadınla senden önce bir ilişki yaşadığı ortada...
Onunla evlenmeyip seninle evlenmiş ama kadın peşini bırakmamış olsa da eşin de ondan tamamen vazgeçmemiş belli ki.
Yüz yüze de görüşmeleri devam etmiş mi yoksa sadece mesajlaşmalarla mı sürmüş? Ama kadının eşine kancayı taktığı açıkça belli oluyor.
Anlaşılan her şeye rağmen umudunu kesmemiş, boşanıp tekrar ona dönmesini bekliyor. Bu beklentisinde eşinin de görüşmekten vazgeçmemesi, her şeye rağmen ona bir şekilde yüz vermesinin de rolü olmalı.
Ama belli ki kadın, evli barklı, yeni çocuğu olmuş bir adama, çıplak fotoğraflarını yollayacak kadar saygısız.
Ama yine de ona bu cüreti eşinin verdiği ortada.
Kadından, daha ilk evlendiğiniz günden bu yana vazgeçmemiş, onunla da bir şekilde ilgilenmek ve mesajlarla da olsa görüşmek ona keyif veriyor.
Bu nedenle kadını tek başına suçlamak yanlış diye düşünüyorum.
Eşinin de hatası var bu durumda. Ama umarım bu son yaşadıklarınız, ona bir ders olmuştur.
Bundan sonra sana söz verdiği gibi onunla görüşmeyi keser. Kadın eminim onu tekrar arayacaktır ama önemli olan eşinin o aradığında cevap vermemesi... Eşine, böyle bir durumda çocuğunu da alıp gidebileceğini hissettirmelisin.

Yazarın Tüm Yazıları