Bir kalbe iki kişi sığar mı

Sevdiğim kız her ayrılığımızda eski sevgilisine dönüyordu. Ondan ayrılınca da tekrar bana... Sonunda “Neden bunu yapıyorsun” diye sordum. “Keşke ikinizle de olabilsem, ikinizle de evlenebilsem” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Merhaba Güzin Abla, umarım iyisinizdir ve hep iyi olursunuz...
Ben 30 yaşında bir adamım, yaklaşık 2 yıl birlikte olduğum bir kız vardı. Bu kız, benden önce kendinden 12 yaş büyük ve zengin bir adamla ilişki yaşamış... İlişkileri bir dargın bir barışık sürmüş...
Yine ayrı oldukları bir dönemde biz tanıştık. Bir süre sonra beni sevmeye başladığını söyledi.
Ama ben ona bir türlü inanamıyordum, hep aklında eski sevgilisinin olduğunu düşünüyordum. Belki bir umutla, onu unutur ve beni sever diye bekliyordum ama öyle olmadı.
Biz de bir ayrılıp bir barışıyorduk ve her ayrılığımızda eski sevgilisine gidiyordu.
Onunla ayrıldığında ise bana geliyordu.
Bunları bile bile ben onu sevmeye devam ediyordum.
Bir gün düzelir de beni sever diye...
Sonunda dayanamayıp onu kaybetme pahasına da olsa açık açık konuştum. “Bana neden bunu yapıyorsun” diye sordum...
Bana “keşke ikinizle de olabilsem, ikinizle de evlenebilsem” dedi.
O böyle söyledikten sonra, ben de bir daha barışmamak üzere ayrıldım ondan.
O yine de ayrıyken bana bir şekilde ulaşıp, evlilik teklif etti ama o adamı unutamadığını düşünüp onu reddettim.
Aslında onu denemek istedim; 3-5 ay içerisinde ona dönmezse ben ona evlilik teklifi edecektim, ama o direkt eski sevgilisine gitti.
Yaklaşık 1 aydır evliler. Ne diyeyim, sonsuza kadar mutlu olsunlar.
Ben ise her gün onu düşünüyorum ama mutlaka sonunda unutacağım.
Şimdi sizden tek ricam; tek gönülde nasıl iki erkek birden olur?
Bu sorunun cevabını lütfen verin. Şimdiden teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.
◊ Rumuz: Bir sorum var

YANIT

Haberin Devamı

Sevgili oğlum, gerçekten seninki de pek bir şanssızlıkmış... Sevgili oğlum, gerçekten seninki de pek bir şanssızlıkmış... Bir genç kızın, aynı anda iki erkeği birden idare etmeye çalışması ve bunu da inkâr etmeyip kabullenmesi pek sık rastlanılabilecek bir durum değil.Bana kalırsa, onun evlilik teklifini kabul etmemekle çok iyi yapmışsın, çünkü sanırım ona hayatın boyunca güven duyamayacaktın. Her an seni yarı yolda bırakabilirdi. Ama onun bu adamla evliliğinin de çok uzun sürmeyeceğini sana söyleyebilirim. Sanırım bu adamla onun kendisine sunacağı maddi olanaklar nedeniyle evlenmiştir. Seninle ise ona daha çok uyum sağlayabilen bir genç adam olduğun için yakınlaşmak istemiş... Ancak seninle beraberken bile aklı hâlâ o adamdaymış, besbelli. Ancak için rahat etsin, aslında ne seni ne de o adamı sevmiş. O bir arayış içinde sadece...Sorunun cevabı da bu olmalı işte. Onun sevmeyi bildiğini de düşünmüyorum. Halen olgunlaşmamış bir genç hanım o. Kendinden başka hiç kimseyi önemsemiyor, bu gidişle de, ne kendini ne de birlikte olduğu insanı mutlu edebilecektir.Bu yüzden bu ilişkinin bitmiş olması senin hayrına olmuş, sevgili oğlum. Çünkü sen böyle bir davranışı hak etmiyorsun.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları