6 yıllık ilişkimizi hemen unuttu

6 yıllık ilişkimiz bir anda son buldu. Hayatında kimse olmasını istemeyen erkek arkadaşım iki buçuk ay sonra başka bir kızla beraber olmuştu bile. Çok canım yanıyor, ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

Yaklaşık 6 yıldır çok güzel giden bir ilişkim vardı. İlişkimizde tartışmadan öteye geçmezdik. Birbirimizi asla kırmamaya çalışırdık.
O kadar severdik ki birbirimizi bakışımızdan, gülüşümüzden anlaşılırdı. Aramızda cinsellik söz konusu değildi.
Uzak mesafeli, çok uzun süren ve güzel giden bir ilişkiydi. Geçen haziran ayında evlilik teklifi de aldım. Her şey gerçekten çok iyiydi.
Ancak aklımı karıştıran beni içimde rahatsız eden bazı şüphelendiğim şeyler vardı.
Ağustos ayında nişan yapacaktık. Ama bahaneler üreterek tarihi ileri attı. Sonra beni ilgisiz bıraktı.
Aramalar, mesajlaşmalar azaldı. Beni tahrik edici konuşmalar bile bitmişti.
İlgisizliği canıma tak etmişti ve ben de ayrılmak istediğimi söyledim. O da “tamam” dedi ve güzel bir ayrılma konuşmasıyla bitirdik.
4 gün sonra pişman oldum ve barışmak istedim.
Artık beni istemediğini, her şeyden pişmanlık duyduğunu söyledi.
Hiç kimseyi istemediğini ve bundan sonra hayatının yeni başladığını söyledi. 1 ay hiç konuşmadık. Sonra tekrar aradım ve yazdım. Aynı şeyleri söyledi.
Beni hiç sevmediğini, her şeyin üstünü karaladığını ve yeni bir sayfa açtığını söyledi.
Yüzüğünü bile almaya gelmedi. Her şey bitmişti. Bir gün yine aradım “Beni düşünme.
Beni artık düşünen başka biri var” dedi ve fotoğraf attı. Fotoğrafta, başka bir kızla birlikteydi ama kızın yüzü yoktu. Canım yandı.
Tüm bunlar 2 buçuk ay içinde oldu. Nasıl oldu? İlişkimiz nasıl bu hale geldi, inanın bilmiyorum.
Bundan sonra ne olacak, siz ne düşünüyorsunuz?
Rumuz: 5555

YANIT

Haberin Devamı

6 yıl bu, az değil, sevgili kızım...
Neden bütün bunları silip bir anda “artık seni istemiyorum” dedin. Onun birden değiştiğini ve sana karşı ilgisiz olduğunu söylüyorsun da acaba bunun nedenini araştırmak hiç aklına gelmedi mi?
Onu birden terk etmeye karar vermişsin ama sonra pişman olmuşsun, belli ki blöf yapmışsın.
Sana gelip, “İlgisiz davrandığım için özür dilerim, beni bağışla, hemen evlenelim” demesini bekledin, öyle değil mi? Ama o tam tersini yapmış, senden kopmuş iyice. Nedeni de bence ona yaklaşmaya çalışan başka biri olmasıymış.
Sen elinde tepsiyle sevdiğin adamı ona sunmuşsun böylece. O genç adam belki bir bocalama içindeydi, kafası karışmıştı, kafasını karıştıran da o yeni kızdı belli ki. 6 yıllık beraberliğinizi bir kalemde silip atmayı düşünmüyorsa bile sen bu işi kolaylaştırmışsın kızım.
Senden uzaklaştığını hissetmişsin ama onu yeniden kazanmak için çaba göstermemişsin, bir anda silip atmışsın her şeyi. Tamam anlıyorum, nişanı biraz ertelemiş ama erkekler evlilik öncesi strese girebilirler, kadınlar kadar kolay adapte olamazlar evliliğe...
Bir bocalama dönemi geçirebilirler. O da yılların alışkanlığına rağmen böyle bir süreç yaşamış olabilir. Ama şu anda ciddi sorunlarla karşı karşıyasınız...
Onu her şeye rağmen geri kazanmak istiyorsan, şu sırada yapacağın tek şey sabretmek sevgili kızım. Sabredip beklemek...
Henüz seni özlemesi, sana ihtiyaç duyması, geçmişi araması için çok erken. Şu an çok ciddi olduğunu düşünmesem de diğer kız aklını çelmiş.
Bekleyeceksin, onda sende bulduklarını bulamayıp seni aramasını, özlemesini bekleyeceksin. Bu arada da yüreğine taş basıp sen onu aramamalısın tabii...

 

 

Yazarın Tüm Yazıları