3 yıldır başka bir kadınla berabermiş

Eşim gizlice 3 yıldır başka bir kadınla berabermiş. Hatta imam nikâhıyla evlenmişler bile... Bunu öğrendiğimden beri depresyondayım...

Haberin Devamı

13 senelik evliyim ve 2 çocuk annesiyim. Eşim benden 8 yaş büyük... Ben, 19 yaşındayken severek evlendik. Her şey yolunda giderken, çok mutluyken, beni aldattığını öğrendim... Meğer 3 yıldır bir kadınla berabermiş. O kadına imam nikâhı kıymış ve 2 yıl kadar da evli kalmışlar...
Son bir senede de kadının eşine söylerim tehditleriyle devam etmiş ve bir şekilde ben öğrenince kadını sildi. Yalvardı yakardı, ben de çocuklar yüzünden boşanmaktan vazgeçtim ama içimden bir türlü atamıyorum.
Şu anda beni mutlu edebilmek için elinden geleni yapıyor. Ama ben ona her baktığımda aklıma geliyor.
Depresyon ilaçları kullanmaya başladım.
Öğreneli 4 ay kadar oldu. Bu durum düzelir mi? Çok çaresizim, çocuklar olunca hemen silip atamıyorsun...
Eşimi de seviyorum.
◊ Rumuz: Depresyon

3 yıldır başka bir kadınla berabermiş

Haberin Devamı

YANIT
Sevgili kızım, her zaman aldatılan kadınlara yönelttiğim bir nasihatim vardır: “Eğer affederseniz, bu olayı unutacaksınız, kafanızdan bu ihaneti sileceksiniz.
Aksi halde, sürekli bu düşünce içinde yaşayacaksanız, böyle depresyona girecekseniz. Affetmeyin, arkanızı dönüp çekip gidin.
Ama sen hem “affettim” diyorsun, hem de “dayanamıyorum, çocuklar olunca silip atamıyorsun” diyorsun. Ama bir yandan da “kocamı da seviyorum” diyorsun.
Hah! işte bütün mesele burada işte. Çocuk bahane... Sen kocanı seviyorsun her şeye rağmen.
O halde sevgili kızım, kocanın ihanetini unutacaksın. Ya da sevgini kalbine arkana dönmeden çekip gideceksin.

Eşim internette kadınlara bakıyor
4 aylık eşimin internetten çıplak kadınların fotoğraflarına bakarken yakaladım. Sürekli gözü dışarıda...

Eşimle evleneli daha 4 ay oldu ama mutlu değilim. Çünkü benim yanımda sürekli başka kadınlara bakıyor. Bu yüzden bakkala bile gidemiyorum, balkona bile çıkamıyorum...
İlk fırsatta internette sevgili sitelerine giriyor. Oradaki çıplak ve tahrik edici kadın fotoğraflarıyla ilgileniyor. Sürekli gözleri çevredeki kadınlarda, bu da beni çok üzüyor...
Eşim, 46 yaşında ben ise 37... Bu yaşına rağmen benim yanımda başka kadınlara bakması normal mi? Ne yapmam gerekiyor? 4 ayın içinde sinir hastası yaptı beni. ◊ Rumuz: Normal mi?

YANIT
Kızım evlenmeden birbirinizi tanımaya fırsatınız olmadı? Hiç mi bu adamın gözünün dışarıda olabileceğini hissetmedin?
Aslında eşin sadece internette seksi kızları izlemekle, yanından geçen güzel kadınlara bakmakla yetiniyorsa, o kadar da ciddiye alınacak bir durum yok ortada. Sonuçta ortada gerçek bir ihanet yok. Ya sanal alemde gezinmek yerine, gerçek hayatta da kızların peşinde koştursaydı. Şu sırada belli ki eşin sıkılıyor, değişiklik arıyor.
Belki 4 aylık evlilik için bu biraz rahatsız edici olabilir. Ama sürekli onu izleyip peşinde dolaşmak yerine, ona yakın davranmayı, sevgiyle yaklaşmayı denemelisin.
Böylece onun dikkatini kendi üzerine çekmeyi başarmalısın.

Yazarın Tüm Yazıları