Zamansız Şarkılar Senfonisi

İskender Paydaş, Çanakkale Zaferi’ne ithafen önceki akşam “Zamansız Şarkılar Senfonisi” konseri verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi’nde düzenlenen gecede Serkan Çağrı, Özgün, İpek Açar ve Mirkelam gibi ünlü isimler konuk olarak sahneye çıktı. İskender Paydaş, yeni projesini sahnelerken yaşadığı duyguları şöyle dile getirdi: “Bugün hem heyecanlı, hem gururlu, hem de çok duygusal hissediyorum. Çanakkale Zaferi’nin 102. yılını kutladığımız bu anlamlı günde şehitlerimizin anısının önünde saygıyla eğiliyorum.”

Zamansız Şarkılar Senfonisi

Senfoni projesiyle ilgili ise müzisyen, “Şarkıları senfonik olarak yeniden düzenleyerek sahneye taşımak hayalimdi. Ekip arkadaşlarımla oldukça özenli bir çalışma yürüttük” dedi. ◊ İsmail
BAYRAK

Arap diva Kıbrıs’ta

Lübnanlı Nancy Ajram, Kuzey Kıbrıs’taki Merit Crystal Cove Hotel’de sahneye çıktı. “Arap diva” olarak anılan şarkıcıyı dinlemeye Suudi Arabistan, Filistin, Suriye, Ürdün, Kuveyt, Irak ve Tunus’tan yaklaşık 750 kişi geldi. Sevilen şarkılarını söyleyen Ajram, sahnede çiçek yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Zamansız Şarkılar Senfonisi

Kitabını anlattı

Geçtiğimiz aylarda “Bir Dönüşüm Hikayesi: Kapalıçarşı’da El Yapımı Mücevher Ustaları” adlı kitabını yayınlayan Fatoş Altınbaş Sarıgül, Beymen sohbet toplantılarına konuk oldu.

Zamansız Şarkılar Senfonisi

 

Beymen, sohbet toplantıları kapsamında Fatoş Altınbaş Sarıgül’ü ağırladı. Geçtiğimiz aylarda “Bir Dönüşüm Hikayesi: Kapalıçarşı’da El Yapımı Mücevher Ustaları” isimli kitabı yayınlanan Sarıgül, kitabının yanı sıra mücevher dünyasındaki trendler, kişisel stili ve kariyeri gibi farklı alanlarda da bilgi verdi. Sohbetin ardından ise Sarıgül, konukların sorularını yanıtladı ve kitabını imzaladı.
Gülden Büyükuçak’ın moderatörlüğünde, Beymen İstinye Park’ta düzenlenen sohbete birçok ünlü isim de katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları