Yunan yenge Türk karasularında

Ünal Aysal’la ayrıldığı söylenen Fani Aysal, Bodrum tatilinde görüntülendi.

Haberin Devamı

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ramazan Bayramı’nda Bodrum’da yeni sevgilisi olduğu iddia edilen spiker Birsu Eren’le görüntülenmişti. Aysal’ın ayrıldığı söylenen Yunan eşi Fani Aysal da geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’a geldi.
Uzun süredir Yunan Adaları’nda tatil yapan Fani Aysal, bu kez Ünal Aysal’a ait Barbie adlı lüks tekneyle Cennet Koyu’na demir attı. Deniz ve güneş keyfi yapan Aysal, havluya sardığı kızı Alin’i öpücüklere boğarken görüntülendi. Yanlarında Ünal Aysal’ın olmaması da ayrılık dedikodularını doğrular gibiydi...

Ünal Aysal, kızı Alin’i görmek için bir süre önce Mikonos’a gitmişti.

İmaj aynı
sevgili farklı

İş hayatıyla olduğu kadar çapkınlıklarıyla da adından söz ettiren reklamcı Ünver Oral, Bodrum-Türkbükü’nde yeni sevgilisiyle görüntülendi. 70’ine merdiven dayayan Oral, 40 yıldır değişmeyen imajı ve fit fiziğiyle dikkat çekti. Türkbükü Ship A Hoy’da ayaküstü midye yerken görüntülenen Oral’ın sevgilisi yüzünü gizlemeye çalıştı.

Deniz tutkusu

Haberin Devamı

Akkök Holding’in ortaklarından Ömer Dinçkök’ün eşi Ayşegül Dinçkök, sualtında çektiği fotoğraflarla “Derin Tutku” adlı bir sergi açmıştı. Profesyonel bir dalgıç olan ve geçtiğimiz ay dalmak için Fransa’ya giden Dinçkök, Türkiye’ye döndü. Hafta sonu teknesiyle Bodrum’a demir atan Dinçkök, çocuklarıyla tatil yapıyor.

Hayırlı sergi

Ressam Devrim Erbil, Bodrum’da sergi açtı. Eserleriyle sanatseverlerden tam not alan Erbil, sergiden elde ettiği gelirin bir kısmını ERDODER’e (Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği) bağışlayacağını söyledi.

Can yelekli tedbir
İşadamı İskender Pisak, eşi Mehveş Hanım ile Bodrum’da tatil yapıyor. İkili, önceki gün deniz keyfi yaparken görüntülendi. Can yelekleri ile yüzen Pisak çifti, dalgalar yüzünden zaman zaman zor anlar yaşadı.

Açıkhava’da nostalji

MasterCard, “Paha Biçilemez İstanbul” projesi kapsamında yaz gecelerini renklendiriyor. İstanbul Modern’in çağdaş sanata ilgi duyan gençleri buluşturmayı amaçlayan platformu Genç Modern’le işbirliği yapan MasterCard, bir açık hava sineması etkinliği gerçekleştirdi. İstanbul Modern’in bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılanlar, 1964 yapımı “Topkapı” filmini izledi.

Haberin Devamı

Ana Kraliçe
Big Chefs’lerin ortaklarından Gamze Cizreli, mutfaktan sonra şimdi de DJ kabinine girdi. Şefik Öztek’in işlettiği, Bodrum’daki Marina Vista Otel’in terasında hizmet veren BuTeras’ta performans sergileyen Cizreli’ye Big Chefs Genel Müdürü Tolga Terzi ve DJ Ogün Dalka’nın yanı sıra ortağı Saruhan Tan da eşlik etti.


Yazarın Tüm Yazıları