YILMAZ ULUSOY’A ITALYA YILDIZI

Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, Türkiye ve İtalya arasında ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine sağladığı katkılardan dolayı İtalya Cumhurbaşkanı Ekselans Giorgio Napolitano tarafından “İtalya Yıldızı Nişanı”na layık görüldü.

Haberin Devamı

Ulusoy’a nişanı, İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini, törenle taktı. Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel’de düzenlenen törende Ulusoy’u ilk olarak çocukları ve torunları tebrik etti.


SANAT IÇIN

Kültürel emanetleri korumak, kültürlerarası iletişimi sağlamak, kültür ve sanat bilincini geliştirmek amacıyla kurulan EPOS 7 Derneği, Başarım Sensin Derneği ile ortak bir projede buluştu. Zafer Kozanoğlu ve Şule Argüder’in başkanı olduğu iki dernek sanat için işbirliği yaptı. Gündoğan’daki Moon Beach’te gerçekleşen etkinlikten elde edilen gelirle, Muğla Yatağan ilçesinde bulunan Antik Kent Stratonikeia için kazı ve restorasyon çalışmaları yapan Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yemek bursu sağlandı.


Bir örnek

Derin Design’in baş tasarımcısı Derin Sarıyer’in 2010 yılında evlendiği ve kendisi gibi başarılı bir tasarımcı olan Beliz Sarıyer’den bir oğlu olmuştu. Derin Sarıyer, babası Aziz Sarıyer’in adını verdiği oğlu ve eşiyle Zorlu Center’da görüntülendi. Tasarımcı eşler bir örnek tişörtleriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı


Komiserim iyi ki varsın

Oyuncu İlker İnanoğlu, yeni yaşını Ulus Sunset’te kutladı. İnanoğlu, eşi Zeynep Mutlu’nun organize ettiği kutlamada, üzerinde “Arka Sokaklar” dizisinde canlandırdığı karakterin fotoğrafı basılı pastasını keserken, kayınbiraderi Mehmet Mutlu da ‘Komiserim iyi ki varsın’ diyerek eniştesini tebrik etti.


EVLILIK YARADI

İşadamı Hakan Saruhan ile 9 Ocak 2009’da evlenen Aylin Benardete, bebeğini geçen yıl nisan ayında kucağına almıştı. Önceki gün Akmerkez’de kızı Leyla ile birlikte ilk kez görüntülenen Aylin Saruhan’ın keyfi yerindeydi.


Yeniden

Özgür Aras, ‘eelence’ adlı mekanını tekrar açıyor. Türkçe pop şarkıların çalındığı ‘eelence’, yeni adresi ve yeni yüzüyle bu akşam Asmalımescit’teki eski Rehab’ın olduğu yerde hizmete girecek.

Yazarın Tüm Yazıları