Yıldızların stili ona emanet

İş dünyasının patronlarını giydiren Ferruh Karakaşlı, artık sinema ve televizyon yıldızlarının da tercihi. Karakaşlı, Kenan İmirzalıoğlu, Barış Falay ve Şükrü Özyıldız gibi çok sayıda ünlü oyuncunun stil danışmanlığını üstlendi.

Haberin Devamı

Kişiye özel tasarımlar yapan ve ünü Türkiye sınırlarını aşan Ferruh Karakaşlı, 1995’te Rahmi Koç’un ortaklık teklifi üzerine Türkiye’de Edwards of Hisar’ın ilk mağazasını açmıştı. İş, sanat, spor ve siyaset dünyasının tanınmış simalarından sonra televizyon yıldızlarını da giydirmeye başlayan Karakaşlı, son olarak Kenan İmirzalıoğlu için smokin dikti.
Barış Falay ile Şükrü Özyıldız’a da stil danışmanlığı yapan Ferruh Karakaşlı, ünlü yıldızların dizi ve film setlerinin yanı sıra özel hayatlarında da kendi tasarımlarını tercih ettikleri için mutluluk duyduğunu söyledi.

Yıldızların stili  ona emanet

Bir ödül de İsviçre’den

Hindistan’da Süper Başarılı Kadın Ödülü’nü (Woman Super Achiever Award) alan, başarılı çalışmalarıyla İngiltere’de de ödüllendirilen Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, şimdi de İsviçre’deki Liderler Zirvesi’nde ödül aldı. Luzern kentinde yapılan Liderler Zirvesi’ne konuşmacı ve oturum başkanı olarak katılan Kavak, Academic Hospital adına Avrupa Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

Haberin Devamı

Yıldızların stili  ona emanet

Bağımsızlık Günü’nde açıldı

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul, Türkiye’deki yeni ofisinin resmi açılışını Amerika’nın Bağımsızlık Günü’nü kutladığı 4 Temmuz’da yaptı. Göztepe’de yer alan Nidakule’deki 450 metrekarelik yeni ofisin açılışında konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “Bizim için asıl olan hizmet kalitemizi sürekli yükseltmek ve çıtayı daima daha yükseğe taşımak” dedi.

İyi ve kaliteli müzik

Senem Çapa ve Aykut Gürel’in Bodrum Marina Vista Otel’in teras katında açtıkları Soprano’s, kaliteli müzik ve eğlencenin adresleri arasına girdi. Mekanda perşembe günleri DJ Can Hatipoğlu performans sergiliyor. Çarşamba ve cuma günleri ise kabinde DJ Yakuza var.

Havuzda dans

Haberin Devamı

Termal su dolu havuzuyla farklı bir eğlence sunan Aqua Beach’in ortakları Figen Erenel ve Altuğ Önder, geçen kış Arnavutköy’de açtıkları Whisper’ı Çeşme’ye taşıdı. Erenel ve Önder, Whisper’ı önceki gün 5 dönüm arazi içinde, orman ve denizin arasında hizmet veren Aqua Beach’in bünyesinde “Whisper Summer House” adıyla açtı. Figen Erenel, yaz boyunca yerli ve yabancı DJ’lerin performansları eşliğinde eğlenceli saatler yaşatacaklarını söyledi.

Yıldızların stili  ona emanet

Antalya’ya geliyor

Buika, yeni albümü “Para Mi”nin dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. Ödüllü sanatçı, Antalya’da konser verecek. Yarın Finike Arykanda Antik Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak Buika, 8 Temmuz’da da Arif Nihat Asya Açıkhava Tiyatrosu’nda olacak.

Haberin Devamı

Hatipoğlu ile gün batımı

Etkileyici adalar manzarası karşısında hizmet veren D-Resort Göcek’te tatil, müzik ritimleriyle renkleniyor. Modern Akdeniz stiliyle tasarlanan, konforlu odalarının yanı
sıra bölgede özel plaja sahip tek otel olarak öne çıkan D-Resort Göcek’te yarın akşam DJ Can Hatipoğlu performans sergileyecek.

Cumartesi Alaçatı’da

Kenan Doğulu, İzmir’deki sevenlerine canlı orkestrası eşliğinde müzik dolu bir yaz akşamı yaşatmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı, 8 Temmuz Cumartesi akşamı saat 18.30’da Alaçatı Spiaggia Grande’de sahneye çıkacak.

Tatilcileri coşturdu

Kemal Doğulu, önceki gün Bodrum’da DJ’lik yaptı. Yalıkavak’taki Palmarina Tren Beach Club’ın happy hour partisinde DJ setinin başına geçen Doğulu, çaldığı şarkılarla yerli ve yabancı turistlere keyifli saatler yaşattı.

Yazarın Tüm Yazıları