Yıldız şeflerden gurme lezzetler

Türkiye’nin en ünlü şefleri ortak bir mönüye imza attı. “Giovanni ve Arkadaşları” adıyla Mövenpick Hotel Istanbul’da düzenlenen etkinlikte buluşan şefler hazırladıkları farklı lezzetlerle mutfaktaki hünerlerini sergiledi.

Haberin Devamı

Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano ve gastronomi üzerine yaptıkları televizyon programlarıyla adlarından söz ettiren ünlü şefler Danilo Zanna, Esat Özata, Memet Özer, Sahrap Soysal, Sedef İybar ve Yağız İzgül, “Giovanni ve Arkadaşları” adlı etkinlikte bir araya geldi. 

Ev sahipliğini Mövenpick Hotel Istanbul’un Genel Müdürü Bozkurt Atabek’in yaptığı, AzzuR Restaurant’ta gerçekleştirilen etkinlikte iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, benzersiz bir lezzet deneyimi yaşattı.
Yıldız şeflerin gurme dokunuşlarıyla hazırlanan mönüde; kıyma ve bulgur ile doldurulmuş balkabaklı dilim dolma, sote karides, baharat kaplamalı orkinos ve Royal mersin balıklı muska böreği, Cannelloni makarna, ağır ateşte pişirilmiş dana incik ve tatlı olarak da beyaz çikolatalı ve frambuazlı parfe yer aldı.

 

Haberin Devamı

Burhan Öcal ile eğlence


Zorlu Center bünyesinde hizmete giren Raffles İstanbul Otel, Hello Dergisi ile lezzet ve eğlence dolu bir etkinliğe imza attı. Raffles Istanbul Genel Müdür Tarek Mourad’ın ev sahipliğinde Long Bar’da gerçekleşen eğlence iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Ünlü perküsyon sanatçısı Burhan Öçal’ın performansıyla başlayan gecede konuklar DJ Murat Uncuoğlu’nun çaldığı şarkılarla eğlendi.


Dostlar alışverişte

 

İşkadını Vuslat Albayrak, sahibi olduğu ev aksesuvarları tasarım markası Vuvu Home’un yeni koleksiyonunu Levent’teki Party Kids’te tanıttı. Sitare Akdilek’in ev sahipliği yaptığı tanıtım iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Aralarında, Siren Ertan, Hande Acar, Aylin Yılmaz ve Elif Gönlüm’ün de olduğu isimler ev dekorasyon ürünlerini inceledikten sonra yeni yıl öncesi yılbaşı sofraları için alışveriş yapıp sipariş verdi.


Abidin Dino’dan mutluluğun resimleri

 

Usta sanatçı Abidin Dino’nun Paris ve İstanbul’daki özel koleksiyonlardan derlenen eserlerin yer aldığı sergi, Pera’daki 8 odalı butik otel Ravouna 1906’da açıldı. Ali Hatemi küratörlüğünde düzenlenen ve İsmail-Canan Turfanda çiftinin ev sahipliği yaptığı sergi, sanatseverleri buluşturdu. Abidin Dino’nun guaj tekniğiyle yapılmış 20 kadar küçük ebatta eseriyle 30’un üzerinde karakalem ve çini karışık teknik çalışması yer aldığı sergiyi, 4 Aralık’a kadar Ravouna 1906’da görebilirsiniz.

Haberin Devamı


Kış rehberi

 

Gecce Yayın Grubu tarafından hazırlanan en çok hangi mekan moda, nerede ne yemeli gibi sorulara cevap bulacağınız Best Restaurant Winter–2016 çıktı. Mutfaklara ve bölgelere ayrılmış mekanların görselli, sembollü, Türkçe ve İngilizce anlatımlı halinden oluşan rehberi tüm kitabevlerinde bulabilirsiniz

 

Yazarın Tüm Yazıları