Yeni yıla merhaba

İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri yeni yıla erken girdi.

Haberin Devamı

Yerli yabancı birçok marka 2016’ya günler kala erken yeni yıl kutlamaları ile yılbaşı eğlencesi yaşattı.

Yeni yıla merhaba

Mankenler ipek eşarp bağlama tekniklerini gösterdiler.

Hermes stili

Efsane haline gelmiş çantalarıyla tanınan dünyaca ünlü lüks marka Hermes, Nişantaşı’ndaki mağazasında yeni yıl kutlaması yaptı. Kutlamada Hermes’in Türkiye’de tüm tanıtımını ve pazarlama danışmanlığını yapan Metin Gürsoy, ipek eşarp bağlama tekniklerinin gösterildiği bir etkinliğe de imza attı. Aralarında Bahar Şer ve Gül Gölge Saygı’nın olduğu Hermes çanta tutkunları, özel oyun kartları üzerinde yer alan resimlere bakıp mankenler eşliğinde uygulamalı olarak eşarp
bağladı.

Haberin Devamı

Yeni yıla merhaba

 

Maserati Sunset’e park etti

İstanbul’un en popüler yeme, içme ve eğlence adreslerinden olan Ulus’taki Sunset Grill&Bar, İtalyan lüks ve yüksek performanslı spor otomobil markaları Ferrari ve Maserati’nin Türkiye Distribütörü FerMas Oto Ticaret A.Ş. ile ortaklaşa yeni yıl kutlaması düzenledi. 
Barış ve Alize Tansever çiftinin ev sahipliği yaptığı kutlama Ferrari ve Maserati sahiplerinin yanı sıra iş, sanat moda ve medya dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Maserati’nin Quattroporte modelinin sergilendiği kutlama DJ Murat Tokuz’un müzikleriyle geç saatlere kadar sürdü.

Yeni yıla merhaba

 

Çocuklarla dans

Almanya’dan Avustralya’ya yayılmış 150’nin üzerinde anaokulunda, 12 bin çocuğa üç dilde eğitim veren Fröbel Anaokulu’nun İstanbul’daki şubesi maskeli ve kostümlü yeni yıl partisi düzenlendi. Çocukların yılbaşı ağacındaki ışıltılı süsleri ve taktıkları renkli pullu maskeleri kendi elleriyle hazırladığı yeni yıl partisinde Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas’ın da aralarında olduğu anne babalar da onlarla birlikte şarkı söyleyip dans ederek eğlendi. 

Haberin Devamı

Yeni yıla merhaba

Muhteşem Yüzyıl Kösem’deki Gölge Hatun rolüyle dikkatleri üzerine çeken İngiliz caz şarkıcısı Sasha Perera ile çocuğu, yeni yıl hediyelerini Noel Baba’nın elinden aldı. 

Yeni yıla merhaba

Mutluluk için yerinizi alın

Türkiye’nin en büyük eğlence şirketi İstanbul Entertaintment Group (IEG), yeni yılda birbirinden keyifli etkinliklere imza atacak. “Yeni yıla nasıl başlarsanız, öyle sürer” sloganıyla 2’den 77’ye her yaş grubuna hitap eden birbirinden eğlenceli ürünler sunan İstanbul Entertainment Group, Volkswagen Arena’da 29-30-31 Ocak ve 6-7 Şubat tarihlerinde The Underwater Paradise ile çocukları denizaltının büyülü dünyasına konuk edecek.
Holiday On Ice efsanesi de Passion gösterisiyle 8-9-10 Nisan’da İstanbul Ulker Sports Arena’da, 16-17 Nisan’da İstanbul Volkswagen Arena’da izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Yeni yıla merhaba

Good Music in Town konserler serisi kapsamında  ise “Valslerin Kralı” Andre Rieu, 10 Mart’ta Ankara Arena’da, 12 Mart’ta Ülker Sports Arena’da sahne alacak. 

Yazarın Tüm Yazıları