YEME, İÇME VE EĞLENCE OSCAR’LARI

Gecce.com internet sitesinin bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği ‘Gecce Mekan Oscar’ları törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Bomonti’deki Hilton Otel’de gerçekleşen törende yeme, içme ve eğlence hayatına yön veren popüler adreslerle işletmecileri ödül aldı. Sunuculuğunu Kenan Erçetingöz ve Özge Ulusoy’un yaptığı ödül töreninde aralarında Orhan Gencebay, Sibel Can ve Sinan Akçıl’ın da olduğu sanatçılar sahneye çıkarak işletme sahiplerine ödül verdi.

Gecede, “en başarılı işletme” ödülünü Gamze Cizreli’nin ortağı olduğu Big Chefs alırken, Uğur Karabayır da “en iyi işletmeci” seçildi.

İstanbul’un en iyi restoranı seçilen Papermoon’a “Büyük Ödül”ü Ertuğrul Özkök ve Güneri Cıvaoğlu birlikte verirken, Lucca’nın sahibi Cem Mirap, “10 yılın en başarılı mekanı” ödülünü kazandı.

Umut Evirgen’in sahibi olduğu Emirgan’daki Gizli Kalsın / La Boom’un “en popüler mekan” ödülü aldığı törende yeme, içme ve eğlence hayatına yön veren isimlerden Rasim Özkanca, Mehmet Tuna, Celal Çapa, Ahmet Kaşıbeyaz, Arif Develi ve Teoman Hünal, bayrağı devralan çocuklarıyla poz verdi.

Beyti Güler, Cüneyt Asan, Ahu Aysal, Ali Rıza Yılmaz, Yorgi Sabuncu ve Sait Birtan’ın “özel ödül” aldığı törende Yüksel Balık “en iyi balıkçı”, Eleos ‘en iyi meyhane’ seçildi.

Haberin Devamı

Günay’ın “en iyi canlı müzik” ödülünü aldığı törende Ozan Doğulu “en iyi DJ”, Gürkan Şef ise “en iyi çıkış yapan” oldu.

Moda ve eğlence
İstanbul bu hafta moda ve eğlence dolu etkinliklere ev sahipliği yapıyor. İstanbul Fashion Week’ten sonra Michel Adam’ın sahibi olduğu Fashion TV de global markası Fashion All’u bir defileyle tanıtacak. Cuma günü Billionaire Club’da moda ve eğlenceyi buluşturacak Fashion TV Party’de ünlü DJ’ler Salih Saka ve Uğur Kirik müzikleriyle dans ettirecek.

Yazarın Tüm Yazıları