‘Yaza merhaba’ partisi

Rixos Premium Bodrum, yaza merhaba partisi düzenledi. Partiye “Bodrum Masalı” dizisinin ekibi ve yaklaşık 500 kişilik davetli katıldı.

Haberin Devamı

 “Bodrum Masalı” dizisinin ekibi Rixos Premium Bodrum’da düzenlenen “yaza merhaba” partisine katıldı. Gecede sahneye çıkan Şevval Sam ile Dilan Çiçek Deniz, söyledikleri şarkılarla geceye renk kattı. Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe de zeybek şovuyla davetlilerden tam not aldı. ◊

‘Yaza merhaba’ partisi

 

BODRUM’A YERLEŞTİM

Sahne öncesi soruları yanıtlayan Şevval Sam, Bodrum’a yerleştiğini söyledi. Şarkıcı, ”Bodrum’a yerleşmeye karar verdim. Burası ulaşım açısından daha rahat. İstanbul’da bir yerden başka bir yere gitmektense İstanbul’dan Bodrum’a gelmek daha kolay olabiliyor” şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı

‘Yaza merhaba’ partisi

Plaj koleksiyonu

Penti, yeni sezon plaj koleksiyonunu Ortaköy’deki Capricorn adlı mekanda tanıttı. “Mexico” temasıyla gerçekleşen tanıtıma birçok ünlü isim de katıldı. Eda Taşpınar, Pervin Ersoy, Yeliz Yeşilmen, Begüm Berdan, Elvin Levinler, Günsel Ülkü ve Merve Büyüksaraç, etkinliğin dikkat çekenleri arasındaydı.

‘Yaza merhaba’ partisi

Melisa 1 yaşında

Enis-Nergis Pekuysal, önceki gün bir yaşına basan kızları Melisa için doğum günü kutlaması yaptı. Sitare Kalyoncuoğlu’nun sahibi olduğu Levent’te bulunan Party Kids’te yapılan kutlamada renkli anlar yaşandı. Doğum günü kutlamasına, Zeynep Toker, İlkem Öztürk, Serap Sarı ve Aylin Yılmaz gibi birçok ünlü isim katıldı.

‘Yaza merhaba’ partisi

Yazarın Tüm Yazıları